То не е само при пловдивчаните тази чернилка.
Ето какво е текло по терасата от софийски климатик.
То не е само при пловдивчаните тази чернилка.
Ето какво е текло по терасата от софийски климатик.
Този пост е редактиран от bobovo; 16-12-18 в 13:58.
Ха, ха - имитация викаш. Имитират по-голяма разсейвателна площ сигурно.
Имитация е, разбира се! С пъти по-малко ефективни стават на втория месец в мръсния град. Крайбрежните са друга бира.
С мелио и лозарска пръскачка се изчиства прилично. Не ги знам тия точки, не мога да ти видя на машината. Те са ти най-малкия проблем. Тънките тръби и лошия контакт с ламелите е най-голямото зло. Гледам, алуминиевите изпарители на самсунг ги дават доста ефективни, а тяхната ефективност не се променя във времето.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Колега, същата тошиба, на другата стена, е бяла и чиста! И не всички японски машини са със ситни ламели на външните тела. Само цепениците! Хубавите са с дебели тръби, на повече редове и с по-нарядко набити ламели.
PDR и UDR са с много гъсти ламели. При измиването пада чернилка, но затлачване няма.
Много - малко, не ми казва нищо количествено. При заскрежаване трябва да позволяват преминаването на въздуха. Тия машини не бяха ли висок клас? На гъсто им правят ламелите на вътрешното, че е с прахосмукачка. Топлещите машини са с редки ламели отвън.
Няма да споря-тези дето съм ги написал явно не са топлещи, щото са много нагъсто.
Здраво топлеше, дееб@ и треото. Повече от панасоник. Ама не беше кой знае колко студено навън. Гъсти ламели на външно тяло се правят на машини, предназначени само да охлаждат. Разбира се, има и недоразумения.
Ей сега ми светна защо 25zm-s отнася дайсейкая в диапазона малко преди нулата и малко след нея. Като скрежне двойният гъст топлообменник....
- - - - - - - - - -
Ето така си направи сензора за околна...да диша.
Screenshot_20181216-185549.jpg