Джапанче е, какво искаш СОР 5.37
Ебати нинджата Такъв монтаж на територията е невъзможен.
преди години бях си сложил така един климатик ,топлеше чудесно
Удобно е. Може да си държиш резервната тоалетна хартия върху него. Ако ти свърши само открехваш вратата и си взимаш нова.
Боби, тоалетната чиния е още в килерчето, при рулото! Още не е монтирана, мястото и ще да е най-вероятно пред климатика.
тоя май е от ония самсунги 2 на цената на 1 дето бяха ,вероятно отдавна не работи
Интересна идея то гръЧко, може някои и при нас да слагат тръба за снопа, но не съм виждал.
Когато правя ремонт, задължително залагам тръба ф50 или ф60 на мястото, където ще има климатик. Тръбата се поставя да е наравно или малко по-навътре от мазилката и така не се вижда после. До монтажът, тръбата се запушва от двете страни с някакви временни капачки. Задължително прекарвам и ел.захранване до мястото. Обикновено монтажниците са много доволни, че не им се налага да мъкнат големият перфоратор и те да дупчат. И аз съм доволен, че не дупчат.
Колко монтажа съм гледал от Япония почти всички там монтират така , имат и някаква маса като маджун с която уплътняват тръбния път в тръбата .