още по топ монтаж
Може да съм го пропуснал.
Ама е як.
Няма невъзможни неща.
Монтажа на шкафа над фурната също е един път Хората тотално са изплискали легена ми се струва (освен ако това не е майтап).
За пълното отваряне на капака на пералнята нищо не казвате
И аз си го помислих това, но ми се струва, че има някво място В нас кухняджията също си остави ръцете и при отваряне фурната стърже по люка на пералнята. Добре че не се готви много често а и люка е пластмаса и нищо му няма (освен финните деруги, които са визуален проблем) Така е като няма място за съжаление.
Абсолютно! Не е като да няма майстори, но истината е, че сме си мързелив народ. Вече всеки иска да лапа без да пипа нищо. След последния ремонт вкъщи почти няма човек, към когото да нямам забележки (с 1-2 изключения). Повечето осраха каквото можаха. А бяха препоръчани до един без изключение (познай дали бих повторил с някой от тези "майстори"). Хората станаха големи скотове. Всеки оглежда другия от главата до петите с какви дрехи е, каква кола кара, къкъв имот има, как е обзаведен и спрямо това си прави оценка как да се държи. Жалка работа. Съмнявам се, че ако отидат в дома на някой от ъндърграунд средите (или на някой политик) ще си позволят да се гаврят. Защото знаят какво ги чака тогава. Но това на снимката горе ако не е фотошп, е потрес. И това ако е в къщата на някви хора дето нямат 5 лв да се прекръстят (понеже точно така ми изглежда), нищо не могат да направят.
Ако това е "инвестиционен" имот, дреме му на собственика!
Преди месец бях в един такъв. Преправен гараж в жилищно помещение. В сравнение с него, това на снимката е супер-дупер лукс и качество.
Ако случая е такъв, то собственика е абсолютен мърляч. Няма никакво извинение за такава гавра. На мене ако ми дойдат такива у нас (дори и да е за под наем), директно ги почвам с каквото ми попадне под ръка.
Не е под наем,продава се.
https://www.expertestate.bg/bg/propertyDetails/13084899
Явно и собственикът не може да го изтърпи.
Но пък е сложен на мястото където няма да духа на масата с дивана. Понякога това е по-важно от красивия монтаж.