това не е България и е интересно къде е, особено като се има предвид, че е имало много стара климатизация с прозоречни климатици
а ,това е за удължаване на тръбния път влиза в стаята и излиза да не се мотае навън![]()
Дългия тръбен път при това НЕО е с цел да събере повече топлина от околната среда. Все пак трябва да топли малко де.![]()
Едно комшийско полярно мече от днес, температурите са малко над 0 градуса.
Днес не носех апарата с мен, но тия дни ще снимам едно ME как е цялото в лед, защото тавата под него отдавна е пълна догоре.![]()
Един хаер на същото положение в Бургас но при 4 градуса
http://media.snimka.bg/9856/025967426.jpg?r=0
Родителите ми имат такъв Хайер конвенционалка взет за охлаждане .. на отопление под 10° се обледява така и край спира да топли .. просто не става за отопление тая машина много по зле е от Мидея примерно .. 12ка за 500 лв с монтажа толкоз ..
Мдаа, поне е нивелиран някак си.Всеки ден виждам и такива, направо хвърлени на покрива и следват релефа. хаха
![]()
"Всеки ден виждам и такива, направо хвърлени на покрива и следват релефа. хаха"
Mega,така се монтират МЕ,за да не хващат лед.Тия дни имаше мъгла с минус Т,та някои МЕ бяха бая пребледняли.
поредната илюстрация, че външните тела не бива да се монтират на недостъпни за обслужване места...