Все някъде, захранващия кабел трябва да се вижда - дали вътре или вън. Хората са предпочели да се минава отвън, а от вътре да не се вижда...Не виждам кое му е грозното - може да се сложи пвц канал за кабела, но пак щеше да е видимо...
Все някъде, захранващия кабел трябва да се вижда - дали вътре или вън. Хората са предпочели да се минава отвън, а от вътре да не се вижда...Не виждам кое му е грозното - може да се сложи пвц канал за кабела, но пак щеше да е видимо...
Е можело, можело я кабелчето да се мацне със същия оакан цвят, като на фасадата или то да мине нагоре, по бялото на прозореца за камуфлаж. Като гледам какво става под первазите на двата прозореца, забравих за кабела. Както обикновено, водата не е отведена. Това нещо като се разкапе, не ща да си мисля за табелата на банката под него. Е тоя знак как стига до средата на втория етаж ме изуми.
аз много се дразня от подобни безпочвени критики...можело така можело онака...а никой не поглежда с извинение "осраната" фасада, на който ще правим "естетики", ще мацаме ШВПС с "оакана" боя?!?
а по отношение на конденза - как да се отведе и къде ще стигне?!?
единственото хубаво нещо, което става на снимката е цъфналия кестен ако питате мен...
Аз пък се дразня на хората, дето копират и присвояват чужд труд. Грозно, негрозно - някой се е потрудил и ... толко си може или за толко му е платено..Първоначално публикувано от climamarket
Тва как ще коментираш-
http://termopompi.net/work.html
http://xn--80ajvajagcds.com/%D0%B2%D...C%D0%BF%D0%B8/
Грозно, или?
Да бе! Петната по фасадата, ръждивия улук, ронещата се тераса и дограмата от 1920г. не ти накърняват естетиката. Кабела грозен!Първоначално публикувано от loszetas
![]()
Както казаха колеги по-горе избора е: Кабела отвътре, кабела отвън или кабела вкопан. Последното не е оправдано ако машината не се монтира по време на ремонт. Дори и в кабелен канал да се сложи не е по-малко грозно.
тва или това ще го коментирам по следния начин:Първоначално публикувано от cacho
от една стнана копирането и разпространението на чужди статии може наистина да се квалифицира като "грозно", но от друга може да се квалифицира и като "уважително" към този, който го не написал...особено ако става дума за подобни елементарни текстове...въпрос на гледна точка...
за съжаление ние като българи в първосигналните си реакции сме настроени крайно негативно към останалия свят, претендираме винаги за какво ли не, не сме в състояние да напишем и една статия в българската секция на укипедия ако щете и прекаляваме в квалификациите за толкова елементарни неща...
е и какво, засрамен от "грозната" постъпка ще сваля този толкова ценен и неповторим текст, ще напиша нов подобен и какво от това?!? ще се научиш ли да мразиш по-малко околните и да мислиш, че си открил принципа на работа на термопомпата?!?
на теб плагиатството на моите колеги може наистина да ти изглежда "грозно" и аз уважавам твоето право да мислиш така, но честно казано всичко е толкова смешно и най-вече жалко...
и все пак написаното по-горе няма да има смисъл ако не се извиня копирането и публикуването на чужд текст, така че приеми моите извинения...
Темата е почистена от безсмислените постове!
Следващите такива,ще се махат без предупреждение!
да се върнем у правя път сега
ей го на , животинки спретнали са си гнездо на топличко ...
не е моя снимката
... монтирано на западна фасада, изолирана с неопор, и влачена мазилка /за марката не съм сигурен/.Първоначално публикувано от Aleksandars