Това са уникални кадри...дайсекай в ледена прегръдка.При меко казано идеалното управление на Тошиба...направо не е за вярване.Първоначално публикувано от nasko-g
Това са уникални кадри...дайсекай в ледена прегръдка.При меко казано идеалното управление на Тошиба...направо не е за вярване.Първоначално публикувано от nasko-g
И аз не съм виждал и като почитател ще хвърля вината в монтажната група.
Май не е от мантажа, а от времето. Днес и аз видях един тошко с лед и висулки по него като за една бъчва с уиски .
Днес ми се падна един замръзнал Panasonic CS/CU-UW12GKE. Тук съм снимал двойния топлообменик от който липсват само тръбичките, които се виждат горе. Всичко друго си е на мястото. Размазаните снимки са от парата, която се вдига от горещата вода.
От конвенционалите на 410,помня,че имаше някъв тайландски-само него го биваше.
Аз съм много доволен от този. За парите си (дилърска цена на едро) няма равен. Държи до -15 без проболем.
за 500 леваПървоначално публикувано от Mega
Ето това е да утрепеш рибата!
... Стига да не го сравняваш с Дайсейкай нали? Защото хората купуват евтина машина и очакват да работи като скъпата. За парите си е супер.
Със сигурност не Обаче за 500 лева, щом те топли толкова време и до такива t, какво да искаш повече
Конвенционалките на Панасоник са си на ниво
В грешка си.Тук-таме се среща от тези на 410 да е"на ниво",върти ми се един малайзия изпълнение,ама буквите Мегата да ги каже.Първоначално публикувано от babati
... Само над моя от подписа имам наблюдение от конвенционалките. Държи се повече от това, което очаквах. За другите не знам. На клиенти гледам да монтирам машини от високия клас. Така и те доволни и аз.
Някой беше сложил снимка на този монтаж в по-предните страници. То цял клип имало:
https://www.youtube.com/watch?v=z0GJSR9b5oY#
Аз съдя по един дърт на R22 дето имам, де.Първоначално публикувано от johny01
Тия на 410 не ги знам как са, но като слагах Фуджика пичовете дето го монтираха много похвалиха и конвенционалните Панасоници - казаха че били "яки машини"... Без да съм ги питал по темата, просто единия така си го изръси тва
Здравейте Колеги,
Тази снимка съм я озаглавил "Вечно замръзналите" - от както са монтирани всяка зима са така.
Поздрави!