Климатикът си е твой. Сложил си го на мястото на Краун-а. Нали Дайкин щеше да слагаш там?!
Климатикът си е твой. Сложил си го на мястото на Краун-а. Нали Дайкин щеше да слагаш там?!
MisHkaA, дай снимките на bobovo от Равда, че Блу се вълнува много и иска да ги види.Първоначално публикувано от bobovo
Абе на майстор Мишка за монтажите и 100 хвалби са малко.
Колегата bobovo взе на често да обновява бройката на климатиците само и само да гледа и да се учи как го правят професионалистите .
Относно оскъдния снимков материал-обръщайте се към него,обещавам реванш скоро със нова порция монтажи и профилактики
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1320175140[/time]_________________________________________________
Първоначално публикувано от aruba_man
Климатикът ще го делим и не е на мястото на Crown-a,а в другата стая.На лято Crown-a ще се маха и ще се сложи още едно LGC Майстор Мишка му даде акъл,че с два климатика комфорта ще е по-голям и се спряхме на General-a.Пък и bobovo е доволен от избора
А бе Бобово, какво и подробното на снимката?! Нищо не се вижда.
Верно си е. За десет години не се сетих, че мога да хвана боша за да видя като как става тази работа. Като цяло водех се от мисълта че с две леви ръце трудно би могло да стане това. Ще пробвам някой път да направя монтаж, ама не чакайте снимки.Първоначално публикувано от badr
Това е защото не съм мишка, а мачка. Вземи махни китайските модели, защото лесно ще ги продадеш, ама след това ще трябва да ги ремонтираш. Това може да те фалира много бързо!Първоначално публикувано от MisHkaA
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1320177600[/time]_________________________________________________
За тия дето не знаят мачка, означава котка!
Първоначално публикувано от Kasap
Мишленце я вкарай малко повечко снимки
Голям вой, голямо виене паднало в тази тема бре
Знам си аз, друго си е да пипне женска ръка...
Ми к`во, то аман от плачещи мъже чикиджии......поне една арна майсторка.
Ами от снимка до снимка има разлика, в този почти мъжки форум не е имало по интересни снимки ,за мъжете.