Резултати от 1 до 6 от общо 6

Дренажната тръба е поставена така, че водата от нея се стича по една от стените?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2007

Дренажната тръба е поставена така, че водата от нея се стича по една от стените?

Здравейте,
    много ме мъчи следния въпрос и не знам дали трябва да говоря със съседа си да го промени->значи, съседа над мен си монтира климатик, като дренажната тръба е поставена така че водата от нея се стича по една от стените на кухнята ми. А отделно там кудето ще тече водата се намира пакета от тръби на моя климатик. Дали това поставяне на дренажната тръба и водата от нея ще ми причини някакви ..щети като - мухъл по стената(отвътре) или евентуално лед през зимата.... или нещо дръго... въобще..защо е направено така.Съжелявам че нямам възможност в момента да прикрепя снимки.. но скоро ще сложа.
    Благодаря предварително !!!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jul 2005

Re: Дренажната тръба е поставена така, че водата от нея се стича по една от стените?

аз досега да съм дигнал скандал по тоя повод на съседа, честно
    монтажа на дренажната тръба по тоя начин освен че показва липса на елементарно уважение и добри съседски отношенения ами издава една мнооооого тънка нотка на селски провинциализъм /не че ние от праванса сме лоши хора де/, които нали не трябва да остане ненаказан ...

4. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Re: Дренажната тръба е поставена така, че водата от нея се стича по една от стените?

Ами найстина неприятна история.Най-добре поговори с него да премести тръбата така,че да не тече на стената ти и на тръбите на твоя климатик.Сега вече конденза като се застоди ще тече само от външното тяло през дупката,когато климатикът се обескрежава,но на лято пак ще има проблем.Дано да е свестен и да те разбере.

5. Member
    Тук е от
    Nov 2007

ами ако не ще да я премести

6. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Ще струва да се пресегне и да я измести

7. Member
    Тук е от
    Nov 2007

то проблема е че тогава пък ще капе върху климатика ..какво да правя

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1
    Последно: 12-11-13, 21:52
  2. Голям проблем с дренажната тръба на вътрешното тяло
    От Veselin Zhivkov във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 8
    Последно: 27-04-13, 01:53
  3. При удължаване със заварка на 12мм тръба с парче 6мм тръба проблем ли е?
    От kristian_nk във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 37
    Последно: 03-04-12, 23:25
  4. Отваряне на *.PDF документ с поставена парола
    От fiorino във форум Общ - софтуер
    Отговори: 9
    Последно: 07-03-10, 15:42
  5. странен проблем с ток по стените ПОМОЩ
    От kacunski във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 38
    Последно: 05-03-09, 13:37

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе