Много хора казват ,че антивибрационните тампони на климатиците усилват шума и замръзват през зимата. Но дали наистина е така?
Много хора казват ,че антивибрационните тампони на климатиците усилват шума и замръзват през зимата. Но дали наистина е така?
Не е така. Има доста изписано по въпроса във форума. Използвай търсачката.Първоначално публикувано от titan_83
Гледах доста ,но нищо та затова питам. Благодаря ,че ми каза за търсачката - бях я забравил...
От къде ти дойде на Ъкъла?!? ... много хора казват че като пият аналгин/аспирин им се засилва засилва болката Първоначално публикувано от titan_83
... но дали наистина е така?
Това беше шега разбира се - да не се обидиш?
Отговори си сам какъв е случая! Това което казва някой че му замръзва зимата и от там се увеличават вибрациите е тампон с ниско качество, много стар - с променени параметри или тампон който не е бил въобще предназначен за това място и тези условия на експлоатация. Много ли е трудно да се сетиш?
Иначе по темата за или против - съм ЗА! - няма лошо от мекичко. Моя в къщи обаче няма тампони - защото климатика и монтажа се оказаха сполучливи, от фирмата обещаха че ако нещо има вибрации след време, ще дойдат да му сложат - и ме посъветваха да не се набутвам излишно 20-30лв. за нещо което не го пише производителя че трябва да се слага и когато и на практика се оказва че няма нужда в конкретния случай.
Елементарно Уотсън, ако дрънка тампони, ако не без - за 30 лева купуваш една каса бира и почерпваш за новия климатик.
20-30лв за тампони?.......
Ако искате плащайте по 20-30лв. Нали знаете - не е луд, който яде баницата...
Иначе съм ЗА тампоните - благодарение на тях си реших проблема с вибриращото външно тяло на скапания Самсунг, който се чуваше през всички стени.
26.80 лв - НЕ замръзващи и НЕ засилващи шума -"оригинални-японски" Първоначално публикувано от Slade
6.20 лв - въпросните заради които е отворена темата(на пръв поглед изглеждат мечички но не се знае как ще реагират на екстремни условия)
... майтап си правя, не знам колко струват, толкова ми каза монтажника от Булклима