Колеги има ли още някой да има отзиви за прехвалените испански тампони? Вече имам отзиви от клиенти за тампон на четири месеца и положението е трагично! Задните са по-запазени, явно нямат UV защита.
DSC_0076.jpg
DSC_0075.jpg
Колеги има ли още някой да има отзиви за прехвалените испански тампони? Вече имам отзиви от клиенти за тампон на четири месеца и положението е трагично! Задните са по-запазени, явно нямат UV защита.
DSC_0076.jpg
DSC_0075.jpg
От къде ги изкопахте тия боклуци?
Не приличат на испанските, сигурно са менте. За по-голяма ув устойчивост върху тампона се навива бандажна лента.
Точно от испанските са, лично съм ги разпечатвал. Предните модели идваха червени, тези са "новите" им. Пише Белгия, но са испански.
от 4 бр за 11 лв какво очаквате .. аз си купих тампони ( който най вероятно са китайски ) но са по 4.50 лв броя ,вече 3 години не са мръднали и то на 38 кила външно
А за какво са ти въобще тампони?
Извини ме, въпросът ми беше към Алекси.
Твърдо за тампони,най вече ако инвертора или конвенционалката замръзнат тампоните на компресора поради читав монтаж.Дали няма да му споменват роднините,ако е в блок или където се съжителства със други семейства.Аз си купувам някакви тампони на Ауди,комплекта е около 12-14 лева,раздвижена шпилка.
И аз съм с такива зимата ги сложих подмених старите които са от същия сайт, но черни и те се напукаха много бързо и бяха твърди. Тези белите испански и т.н излгеждаха наистина качествени, но пак са почнали да се напукват, но не колкото тези на снимката, явно са ментета и те. Намазах ги малко с грес да предотврати да станат като тези Добречи са ми на терасата 2-та климатика и подмяната не е трудна
Моите са от червените поставени миналата година(доколкото помня) есента и засега нямат никакви напуквания, но пък аз имам спрей-боя метализе-хром с която ги напръсках преди да ги поставя именно заради УВ лъчите и топлината и може би поради това нямат никакви напуквания.Не са мръднали.
Червените са по-добри. Тези новите явно са много зле. Показаните на снимките са сложени Декемрви 2012, при това са на север и слънце още не ги е виждало.