Здравейте ,
Може ли да се монтира стандартен стенно таванен климатик в двуметрово помещение .
Ако се монтира ще важи ли гаранцията .
Здравейте ,
Може ли да се монтира стандартен стенно таванен климатик в двуметрово помещение .
Ако се монтира ще важи ли гаранцията .
Може. Хобитите също ползват клими. Няма проблем за гаранцията стига да се спазят отстоянията според сервизното.
А какво заначи това : Няма проблем за гаранцията стига да се спазят отстоянията според сервизното .
- - - - - - - - - -
Конкретно този климатик може ли да се монтира и ще важи ли гаранцията .
Помещението е таванско с височина 2 метра .
- - - - - - - - - -
http://www.technopolis.bg/b2c/details/651651/P11120101/Invertoren-klimatik-PANASONIC-CS/CU-YE12QKE
Значи, че всеки клим си има ръководство за монтаж, дадено от производителя. Ако търговецът(монтажника) реши да проявява творчество, то той си носи гаранцията така или иначе. Ти пък ако си имаш екзотични идеи за монтажа, можеш да се откажеш от гаранцията и да ти го монтират наопъки (примерно).
Монтажа на вътрешното тяло ще катто трябва на 10 - 15 сантиметра от тавана .
Утре направо ще ги питам в технополис дали може ли не . Но според мене не би трябвало да е проблем .
Благодаря
Знам една фирма, която ги монтира в такива помещения и поема гаранция. Машината ще работи безпроблемно.
Устройва ме единствено Технополис . Нямам друга финансова възможност .
В краен случей ще го купя и ако откажат да ми го монтират ще им го върна . А монтажа е безплатен .