ма те вземат пари и за пътни бре ТОНИ-истинско кощунство...,,пък във ФИЛИБЕТО-10 лв. за километър....потърси във форума,има доста кадърни колеги НИСЪ ЧУДИ,че зимата чука
Хубаво е да му направя презареждане, но тогава гаранцията ще ми отпадне. А щастливите хора от алимар клима само това чакат, не мога да ги накарам да си свършат работата.
Вероятно това се прави умишлено, и ако човек се реши сам да се справи с проблема, и хоп гаранция вече няма. Практика при стари климатици.
Този пост е редактиран от Shraika; 10-11-15 в 12:30.
Това се прави с цел да не се пипат машините от разни самозвани "майстори". Друг е въпросът, че ти си попаднал на такива. Ако бях на твое място отдавна щяха да са си демонтирали и натоварили климатика на пасата и щях да съм сложил друг на неговото място.
ШРАЙКА,това че си попаднал на некадърни търгаши на К2У(ръководейки се от цената и БЛАГИЯ ГЛАС на няква кифла.....и ФАЦЕБУКА)не означава,че всички са такива.не се обиждай,ма си типичния българин -ЕВТИНО И ХУБАВО.емиииии такова животно НЕМА
Той този договор, независимо какво пише в него, не може да е над закона - ТЪРГОВСКИ ЗАКОН, ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ.
ОООО това за липсата на кинти си прав-всички сме в кюпа,ма точно за това като купувам нещо за години -питам,разпитвам,давам понякога повече и си гледам пашалъка.не те упреквам,ма се чудя повярвал си на ФЕЙСА,а не на колегите от форума.тук се дърлим и си ги МЕРИМ,ма нямам спомен(изключвам НОМЕР 68)някой да е ползвал МЕГА,ВЕЛЕВ,ЦЕЦО,САШО И Т.Н. и да е бил излъган,щото тез ТЪРГАШИ РАБОТЯТ ЗА ИМЕТО СИ.
Колегата Aleksandars от форума е от Пловдив и се занимава професионално с продажба и поддръжка на климатици втора употреба (и нови също). Масово е описан от клиентите си, които пишат в този форум като абсолютен професионалист. Извикай го на място или се разберете какво може да се направи. Аз лично не виждам практическа полза от гаранцията към другата фирма.
май не си виждал климатик и с капилярка и трв комбиниран
- - - - - - - - - -
писмо ли ще оставиш на климатика кат си го заредиш наново?