Здр.Трябва ми майстор за демонтаж на климатик от една стая и монтаж в другата,както и монтаж в първата стая на друг инверторен климатик,на нормални цени,за София?Дайте предложения и съвети?
Здр.Трябва ми майстор за демонтаж на климатик от една стая и монтаж в другата,както и монтаж в първата стая на друг инверторен климатик,на нормални цени,за София?Дайте предложения и съвети?
Този пост е редактиран от avenger; 03-08-16 в 00:35.
Бихте ли дефинирали "нормални цени"?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ами за монтаж гледам фирмите искат 140-150лв и за демонтаж 35-40лв.Нормални според мен са монтаж под 100лв./има и такива/ и демонтаж 30лв.като се има предвид, че при мен са 2 монтажа и един демонтаж-да бъде по-поносима цената общо.
Този пост е редактиран от avenger; 03-08-16 в 00:36.
Успех...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Мдааам успех.... то не,че няма да намери някой за тия цени....ама после ще има тема "Помощ осраха ми монтажа....."
Е няма ли кой да предложи добра цена за тази работа?
Този пост е редактиран от avenger; 03-08-16 в 00:36.
За София трудно ще намериш,виж за другите градове от провинцията много фирми ще ти свършат работа ,или някой да те опатка на "частно "събота или неделя или след работа.Дерзай.
Търси се вторият най-добър монтажник/фирма на климатици в София.
Моля на лично, за да не заключат темата.
Както е видно от името на темата става въпрос за демонтаж/монтаж на климатик.
............ Мариян.
Кажи му, че Венци от Банкя ти е дал телефона.
А модератора казва на Венци,че телефони се разменят на лично.
Този пост е редактиран от avenger; 19-06-17 в 23:58.
Мерси Венци.
ivan74, на вторият климатик нещо не ми аРесва монтажа. Там където в стената тръбите са без изолация. Десетина дена имам да реша дали да се премонтира или да се смени с друг.
Миланов, все по-трудно ще ти е да си намериш майстора. Всички те научиха вече...![]()