И някой иска ли да ми помогне? Софийско.
И някой иска ли да ми помогне? Софийско.
искаш да се изтегли хладилният агент от машината..![]()
Не може а и едно зареждане е 10% от стойноста на един климатик не е кое знае какъв разход.
Sent from my K012
10 процента,толкова ли се взима,при положение,че фреона не е чак толкова скъп![]()
Фреона няма свойството да се подменя сам. И да имаше, трябва да се направят още неща за добър финал.
Е то и според мен един преглед при ортопед не струва 40лв и то за две минути въпреки осигуровките. Та цената е не само за фреона той е половината от стойноста.
Sent fK012
Щом е половината от стойността на мен как ми го заредиха за 30 лева?Вярно,че не ми взеха за труд,но все си мисля,че поне съм си платил фреона.
Въпросът е реторичен.
Пак ли ще се почва със сметките и гледането в чуждото канче?
ха странно, въобще не разбрах какво иска клиента...
А после като говорим за "хладилни агенти" понеже фреон е запазена дума на Дюпойнт, има различни Р410 100 лева бутилката, Р422 300 лева...
и какво количество, някой взимат 500 грама други 1000 1300
Така да се говори е трудна работа..
Тези, които работят почти за без пари ,много скоро изчезват от пазара.
Този пост е редактиран от avenger; 22-11-16 в 23:30.
А пак ли ще ми се трият неудобните за вас въпроси?Както казах вече,въпросът е реторичен.
Точно те са си били винаги на него и никога не са изчезвали,Все пак живеем в страна с малки доходи.тези които работят почти за без пари ,много скоро изчезват от пазара
На кой не му харесва цената, отива и си купува бутилка, манометри везна, вакуум помпа и си го зарежда.Аз така правя.
![]()
Този пост е редактиран от avenger; 22-11-16 в 23:31.
Много станаха риторичните въпроси...Като не сте наясно с дадена материя, защо почвате да разсъждавате?