Имаме служебни клими, които на режим изсушаване (обезвлажняване) не позволяват да се настройват градуси от дистанционното, а седи само 25 на екрана.
Имаме служебни клими, които на режим изсушаване (обезвлажняване) не позволяват да се настройват градуси от дистанционното, а седи само 25 на екрана.
Вандан, трудно ми е да обясня на човек, който никога не се е возил в автомобил с изправен климатик, какво точно се случва при режим изсушаване с обикновен климатизатор, без въздушна връзка между двете тела.. А и не ми е това работата. Както не мога да обясня на кениец, че думата "анаеробен" не означава провинционалист [emoji52]
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Спора ми се струва леко излишен. Различните клими работят по различен начин в този режим. Моите санчовци, се различават значително от тошибата на SPSt. А върху самсуняка от темата пък нямам никакви наблюдения.
Здравейте,
Благодаря Ви за информацията, климатика беше свободен и го поставиха уж за 1-2 години,а то се оказа за постоянно, аз малко смалих стаята около 12 квадрата е, настроих го на 26, пръснак 2-3 пъти със спрей за чистене на климатици, в момента го държа на 26 за сега не мирише.
Проверих вътрешното тяло беше малко невелирано наобратбо,може и от там да се е събирала вода. Надигнах го и извадих едното края от външата страна,за да подобря наклона за момента.
Държа и вратата отворена, за момента е по добре. Наистина на 26 не го бяхме пробвали.
Евентуално, какъв климатик бихте ми препоръчали, който ще го използвам основно, когато се изключи парното на пролет, т.е да затопли малко и лятото да охлажда. Като не държа на марки.