Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 19 от общо 19

Помощ при избор на ударна бормашина до 100лв.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2009

Re:Помощ при избор на ударна бормашина до 100лв.

Цитат Първоначално публикувано от edi1
    Там регистрацията е ръчна и става малко по-бавно, но поне е сигурно, не се пртеснявай, ще стане.
    3-ти ден си чакам активация, да ти кажа и да ме активират ще им тегля една, това си е гавра и пълна тъпотия, аз лично съм имал 2 собствени форума на PHBB и настрана СПАМ филтрите, по 1000 заявки на ден да получаваш - не е никак трудно да се обработят, а ако е злонамерен акаунт - винаги може да го затриеш, за мен те в тоя НаправиСам просто не си знаят интереса!

Цитат Първоначално публикувано от edi1
    Иначе АЙНХЕЛ-ите на кто си попаднал са с двигатели от около 200 вата и са трагични.Имат и добри машини, но в другия ценови клас.Старите ЕЛТОС са лиценз на АЕГ, при тях грешка няма.РАЙДЪР поне двигателите отговарят на обявените мощности и за парите си вършат добра работа за чат-пат употреба.За любителски цели да достатъчно здрави.
    Като студент преди доста години работих в един хипермаркет, продавал съм и Айнхел и Райдър, ... При тези двете е Божа работа каква бройка/партида ще се уцели и съответно колко ще работи, това са посто търговски марки, които плащат съответни пари на ОЕМ заводи за изработката на уреда, дали е завод на Crown (по-малкото зло) или неизвестен цех в индо/Китай е истински въпрос на късмет - 6 от тотото.

Попаднах на ето това в търсенията си по сайтовете -
    1- PERLES SRE 4-613 600W - http://markita.net/bormashina-perles...0w-udarna.html , като това по каталога на производителя ("Перлес" Словения) е излязъл от производство, но все пак професионален уред, марката е предимно и само с хубави отзиви от майстори, нямам идея дали конкретният модел е сглобен в оригиналния си завод или в този на ИскраЕро, която е любителската им линия...

2- Black&Decker - CD70CRE - http://www.proshop.bg/rw/items/CD70C...r-cd70cre.html
    3- Black&Decker - KR603 - http://www.proshop.bg/rw/items/KR603...ker-kr603.html
    Kaто горната, макар 710W, ми се струва от рода на "профи" серията на Райдър, не знам до колко съм на прав път, да ме поправи някой, ако бъркам, а долната при нея адски добре звучи "лагерна конструкция ROLLTECH". Защото нещото заради, което все още се спирам за Спарки е наистина Божата работа какви лагери са сложени и това не е от вчера, а проблем на наще "хубавци" от Ловеч с години, защото имам познати в Сопот и SKF определено не се слагат в Елтоса от доста време, не че не мога да си подменя лагерите, но не ме кефи да ми се върти "китаец" или "турчин" хич!...

2.  

3. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

SKF надали ще намериш в този клас машини.Но си мисля, че за това, за което предвиждаш да ползваш машината няма да имаш проблеми с всяка машина от по-ниските ценови класове, като изключвам рабзира се, силно жълтите производства.И ДЕКЕР ще ти свърши работа, можеш да погледнеш някакви предложения на МАКТЕК, любителската на МАКИТА, цените са по-ниски.

4. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2009

Закупих Sparky BUR 150E - изключително съм доволен от дрелката, като винтоверт е супер (особено с битове на Вюрт ), пробих няколко дупки с удара в лека зидария (без арматура предимно мазилка) - справи се повече от добре без да загрее чувствително или да се озори много, чудесно развърта на ниски в метал и дърво, не ми "гори" свредлата на високи, не е никак тежка, макар да е малко голяма, но въобще за тези пари съм доволен!

Благодаря на всички за съветите и препоръките, бъдете здрави!

5. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Да ти е честита придобивката, да те ползва дълги години и да не допираш до сервиза, пу,пу....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Купувам бормашина
    От iwan33 във форум Купува
    Отговори: 1
    Последно: 27-04-14, 17:55
  2. ударна бормашина инструкция и експлоатация
    От Stauffenberg във форум Домашен майстор
    Отговори: 3
    Последно: 04-06-12, 19:26
  3. Продавам бормашина
    От rawtuff във форум Продава
    Отговори: 4
    Последно: 24-03-12, 11:39
  4. Ударна бормашина или Ударна бормашина
    От magnate във форум Домашен майстор
    Отговори: 4
    Последно: 26-08-10, 22:23
  5. Съвет за ударна бормашина
    От SPaun във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 19
    Последно: 05-06-06, 19:07

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе