(написаното е към edi1)
Да, съгласен съм, много е вероятно утре да има вятър
... да ти кажа ли защо ? Страшна тайна е и по принцип не я казвам, но ако се помолиш ...
Kaar,
Каква е "очевидната обективност" ?
Коментираш някаква картинка/таблица, без изобщо да е очевидно, че коренспондира с въпроса в първия пост. Не е посочен материала с който ще се пълни рамката, а пък са посочени стойности. Ми то може да става въпрос за друг тип материал например с пясъчна структура - перлит, керамзит, и разни други тамошни местни материали.
Чета каквото пишеш и не знам защо се сещам за разсъжденията на първокласници на които е дадена задача "кое е по-тежко - един килограм желязо или един килограм памук ?"
Този пост е редактиран от MitkoS; 12-04-21 в 16:07.
Да, не е задължително да четеш постовете след въпроса си в началото, но пък ако беше - ВЕРОЯТНО би забелязал какво съм написал и постнал - и като линк и като таблица.
Естествено, още от материала в линка става ясен отговорът на въпроса ти, а таблицата за ватата беше бонус.
Елементарно. Но и забавно - особено с асоциациите.... подсещаш ме за гласовете в наши дни, че "Земята е плоска".
Казаха ти по-горе, че един и същ производител, пуска един и същ продукт в различни версии откъм плътност, с един и същ обем но с различно тегло, съответно и с рзлична цена. И съответно с различни характеристики откъм топлопроводимост.
От което следва, че отговора на въпроса ми така както е формулиран в първия пост е - няма промяна в топлопроводимостта.
Ще разбереш, ама по трудния начин.Както и да е, проблема с фугата ще си е твой.
Бас фащам, че разбираш и от футбол !
И още, че никога не си завинтил и един лист гипскартон.
... след като не подкрепяш думите си с аргументи, то лаконичните ти псевдодиагнози за проблем хич не ме вълнуват. Ако ще коментирам конкретното изпълнение, то ще е с хора които могат да обсъждат нещата нормално.
Този пост е редактиран от MitkoS; 13-04-21 в 01:18.
точно от теб нищо не искам, та ако ще и насила да го даваш
... и освен това нямам никакви съмнения, че нямаш какъвто и да е опит в сухото строителство... освен да гледаш чужди картинки и да плямпаш и по детски да се правиш на загадъчен.
-----------------------------------------------------------------
Първо трябва да се научиш как се дава !!!
И общува.