Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 24 от общо 24
Like Tree12Одобрявам

Влага в апартамент

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

Отговор: Влага в апартамент

Твоите тръби къде минават , и да не са на гърба на стаите с висока влага?

2.  

3. Novice
    Тук е от
    Apr 2025

Не,тръбите са в банята и кухнята.От това което казвате моето мнение е ,че покрива не е направен като хората(не е толкова стар за покрив 14-15г.) и дори да извикам човек с термографска камера,той като каже,че покрива е дроб,комшиите ми нямат проблем няма да си кажат я да дадем едни Х хиляди лева,щот комшията има проблеми...

4. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград

Добре де, сега го дават да вали няколко дена. Би трябвало да има достъп до подпокривното пространство. Качваш се с един фенер и гледаш.
    Бях се качил случайно да взема нещо преди време(при мен е импровизиран склад подпокривното), беше валяло предните дни и веднага видях откъде се процежда. Оказаха се разместени керемиди. Оправиха го веднага, и от тогава през няколко месеца се качвам - ей така за всеки случай.
    Мен ми се струва обаче, че ти липсва вентилация. Щом сутрин в спалнята е 70%….
    TRENDS, estqwerty, Gena_bs и 2 други харесват това.

5. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Savo, белина и прочие - стават спорите и всичко отива отново в дробовете ви.
    Но вече е гарнирано и с белина.
    Това не е липса на проветряване. За да има такъв мухъл е само теч от покрива или стените.на тавана.
    incidentallyterribly одобрява това.

6. Novice
    Тук е от
    Apr 2025

Цитат Първоначално публикувано от ccankov73 Виж публикацията
    Добре де, сега го дават да вали няколко дена. Би трябвало да има достъп до подпокривното пространство. Качваш се с един фенер и гледаш.
    Бях се качил случайно да взема нещо преди време(при мен е импровизиран склад подпокривното), беше валяло предните дни и веднага видях откъде се процежда. Оказаха се разместени керемиди. Оправиха го веднага, и от тогава през няколко месеца се качвам - ей така за всеки случай.
    Мен ми се струва обаче, че ти липсва вентилация. Щом сутрин в спалнята е 70%….
    Ще опитам,мерси.

Цитат Първоначално публикувано от Gena_bs Виж публикацията
    Savo, белина и прочие - стават спорите и всичко отива отново в дробовете ви.
    Но вече е гарнирано и с белина.
    Това не е липса на проветряване. За да има такъв мухъл е само теч от покрива или стените.на тавана.
    Да ясно,но мисълта ми беше като временно решение ,какво би предложил понеже ако допуснем,че е покрив нали не мога да намеря решение на това за 3 дни.
    Мерси пак.

7. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

Когато се справиш с мухала в нишата, може да демонтираш релсата и ако няма изолация под нея да монтираш. Сега дали фибран за да не поема влагата или нещо друго не знам. 2 см или повече с малко по дълги винтове ще може да се монтира на наново. И климатика на първа скорост поне да може да върти. И зимата климите кога топлят вдигат влажността и трябва да проверряваш повече. И не когато има пране на терасата. Та ако няма изолация под релсата на пердето лесно ще се оправи.

8.  

9. Member Аватара на Karata
    Тук е от
    Jan 2004

Цитат Първоначално публикувано от estqwerty Виж публикацията
    ...И зимата климите кога топлят вдигат влажността...
    А защо това? Питам, тъй като имам точно обратни наблюдения (падала ми е влажността под 20% тази зима). Дори веднъж вкарах един котлон в хола и изпарих цяла тенджера с вода, че дори лигавицата на носа ми изсъхваше.

10. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    Бургас

Имам същата ниша за пердета в хола и няма никакви мухъли и влага там. Комшии отгоре не топлят (не ползват стаята).
    Обаче влажността в стаята не съм виждал да се вдига над 55%, най-често е 42-52%.
    Климатикът е до нишата и духа успоредно на нея.

11. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

В хола ти остъклена ли е терасата и простираш ли там? За това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Проблем с влага в системата
    От ThMihov във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 0
    Последно: 23-01-22, 14:03
  2. Отговори: 9
    Последно: 26-11-19, 09:40
  3. Влага в системата
    От yvan във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 4
    Последно: 27-12-09, 08:36
  4. Автоклиматик - влага
    От Zygot във форум Топлоизолация и дограма. Вентилация и обработка на въздуха
    Отговори: 1
    Последно: 18-06-09, 23:15
  5. абсорбатор на влага Ceresit „Stop влага”
    От pavelkv във форум Друга битова техника
    Отговори: 2
    Последно: 30-09-07, 16:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе