Резултати от 1 до 6 от общо 6

Прецакан ли съм???

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Jun 2008
    Мнения
    4
    #1

    Прецакан ли съм???

    Здравейте,
    вчера си купихме хладилник Samsung RL-38SBPS и очаквахме да е с отделна регулация на хладилника и на фризера, понеже на табелата с характеристиките в техномаркет пишеше, че има. И преди да попитате да сигурен съм, че това го пишеше. И така вкъщи днес преди да пуснем хладилника, докато четях книжката с инструкции останах приятно изненадан като прочетох, че температурата във фризера се регулира автоматично спрямо настройката за хладилника. До колкото знам имам право на рекламация понеже грешката би трябвало да се води тяхна и ако се възползвам от другото условие за 3то дена ако нещо не ми харесва, че мога да го варна, тези дни как се смятат. Всмисъл на мен ми го докараха в неделя вечерта, и според мен би трябвало да свършват в сряда вечерта?
    А иначе какво мислите дали е голяма набутка това, че не е с отделни регулации. От един човек със същия хладилник разбрах, че на 3та степен(от общо 5) в хладилника е 5 градуса, а във фризера -15 градуса температурата. Другия хладилник, който си бяхме харесали е Аристон 1821C, който вече със сигурност е с отделна регулация, но за сметка на това хладилника на Самсунга е по-дълбок. Дали си заслужава да го върна и да си взема Аристона?

    Е ще съм ви благодарен да споделите какво мислите.

  2.  
     
  3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2007
    Мнения
    34
    #2

    Re: Прецакан ли съм???

    Ако има едно копче на което пише Vac (това ще рече ВАКАНЦИЯ) значи има възможност да се изключи хладилната част и да работи само фризерното отделение. Сигурно това разбират под отделно регулиране на двете помещения. Тази екстра иначе е много полезна, ако те няма за по дълъг период във вас.

  4. Novice
    Тук е от
    Jun 2008
    Мнения
    4
    #3

    Re: Прецакан ли съм???

    Няма такова копче. Има само Operation и Temp. Control. Като Operation е копчето за включване и изключване. Но понеже никой не ми каза в магазина, че това на табелата не е вярно аз логично си помислих, че с Operation си избираш това, което искаш да регулираш.

  5. Member
    Тук е от
    Jan 2008
    Мнения
    444
    #4

    Re: Прецакан ли съм???

    не си прецакан !нищо му няма на хладилника .камерата ще замразява добре.

  6. Novice
    Тук е от
    Jun 2008
    Мнения
    4
    #5

    Re: Прецакан ли съм???

    той е с фризер не с камера . А иначе офертата от техномаркет е или да си го вземат, или да ми направи 3 процента(24лв) отстъпка понеже не може 5, защото хладилникът бил на промоция. И сега ми е странно ,че за същия хладилник, който имаше леко ударено ни каза пак 3 процента, а сега за липсваща опция пак 3 процента. Чудим се какво да правим още.

  7. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2005
    Мнения
    55
    #6

    Re: Прецакан ли съм???

    А бе минус 15 не е добре за фризера. Минималната която трябва да поддържа е минус 18. При мен на минус 15 като падне и се включва аларма за ниска температура. Но това е твое решение - ти даваш парите - не аз.

  8.  
     
Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Отговори: 0
    Последно: 17-06-11, 18:23
  2. Продава широкоекраннна 14 " матрица за лапm
    От Mr.TECHNO във форум Приключили продажби
    Отговори: 2
    Последно: 01-01-11, 22:47
  3. проблем със смесител за кухненска мивка!
    От qfata във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 2
    Последно: 28-11-08, 21:07
  4. Цигански безредици и има ли държава?
    От ru-boy във форум Коментирай новина
    Отговори: 67
    Последно: 15-09-07, 01:01
  5. Отговори: 3
    Последно: 06-01-07, 15:15

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе