Здравейте на всички. Налага се обзавеждането на апартамент и сега започвам да проучвам въпроса за всякакъв вид обзавеждане, тъй като малко по мако наближава момента. Все пак съм си оставил достатъчно време. Та така, ето го въпроса. По-точно ме интересува обзавеждането с кухненски уреди. Каква марка бихте ми препоръчали? Става въпрос за печка, котлони, микровълнова, пералня (със сушилня вградена или отделна), миялна и хладилник (мисля, че не пропускам нищо). Всички уреди, с изключение, може би, на хладилника, ще бъдат вградени. Иска ми се всички уреди да бъдат на една марка. Какво бихте ме посъветвали като марка и съответно място от където да се купят, където биха направили отстъпки и т.н. За сега са избрани ТВ и система за домашно кино, които ще бъдат LG, но няма да е фатално ако е различно с кухнята. В сегашното жилище ползваме цяла серия уреди на Аристон и нямам оплаквания с изключение на котлоните. Копчетата са сензорни и 2 от тях вече хващат много трудно. Ами, като че ли е това от мен за сега. Очаквам вашите мнения и препоръки.
П.С. Извинявам се на екипа ако мястото на темата не е тук, но ми се струва най-подходящия раздел.
Благодаря!