Първоначално публикувано от
kalcheff1 Ми просто ако човек има 3-4 стаи да грее и реши да ръсне по 2 хилки на стая, за да постигне комфорт, висок коп и т.н. -ето ги 6-8 хилки. Тогава най - хубаво за тези пари ено водно подово с помпа въздух - вода и готово - пак ена шапка пари, които нямат избиване, още по-добър комфорт, по-висок коп ... ИЛИ слагаш китайки, като така наистина можеш да си позволиш да имаш отоплителен уред във всяка стая и се надяваш да си касметлия, а ако/като се скапе нещо пък се успокояваш с думите "за такива $$ такова качество, ми ако беше изпушил японец за 2 бона ? " За мен приемлив е втория вариант. Въобще конфорт и клима, която прави течение постоянно малко не си пасват. В БГ машините я работят 6 месеца , в годината, я не. А кинтите си ги налял и никой няма да ти ги върне... А след 10 ина години я камилата - я камиларя - ше излезе нещо още по-ново и икономично - я слънчевите панели ше поефтинеят, я нещо друго, което наистина ще ти грее без пари.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1315161240[/time]_________________________________________________
Ей го, турнах ено Санио в хола и сега се питам защо ?? За да е ефективно трябва да бачка нон - стоп, а денем няма никой в къщи, няма и фибранец да топли стените, че да си заслужава да работи постоянно. Та ако бях сложил нещо ефтинджак, с добра репутация, например Мидейка, което да поработва за няколко часа вечер, щях да съм напред с $$-те и с тях да опаковам отвън. Ама имал малка минимална консумация 180 W - каквато консумацията, такава и работата му - все едно съм пуснал вентилатора ...