Облъчили са го dodo, миналата година друго говореше.
П.П.
Елба, палиш си цигара от нея, отнася масленият радиатор.
Облъчили са го dodo, миналата година друго говореше.
П.П.
Елба, палиш си цигара от нея, отнася масленият радиатор.
Здравейте,купих преди година coooer&hunter модел-SIGMA!Проблемът е следният:при топлене на ниска скорост на вентилатора ми дава грешка"overload"Идваха няколко техника и последният днес ми каза,че тези модели имат проблем с прегряващ компресор при температура над 5° и при ниска скорост, поради което не се охлажда компресора и изключва,поради,което климатика е блокирал не тръгва дори при рестарт.Явно трябва време за да се охлади компресора! Другият проблем е че при зададени примерно 25° в самото тяло датчика достига много бързо зададената температура и си изключва-буквално.А долу си е 20°! Мнения?
Какви мнения очакваш освен, че или е негоден като модел с дефектно проектиране и изпълнение или пък е за ремонт.
Той климатикът си е такъв. Теоретично никакви спецификации не се нарушават. На никого не можеш да се оплачеш.
Здравейте ,
Имам Cooper&Hunter Аlpha от 2017г и нямам никакви проблеми с него Преди седмица смених рутера в къщи и приложението Gree+ и EwpeSmart спряха да командват климатика.Опитах какво ли не и не мога да вържа климатика към домашната Wi-fi и да мога пак да го командвам през телефона като не съм в къщи.Прочетох книжките ,но там информацията е за старо не съществуващо приложение и не става нищо.Следвах стъпките от тука :https://gree-bulgaria.com/cat_news_bg/remote-wifi/ и пак греда.Рестартирах Wi-fi на климатика със задържане на бутон turbo и mode и пак не става нищо.Виждам модула на климатика през телефона като АР (последните 8 цифри от мак адреса на климатика) слагам паролата и получавам съобщение -тази мрежа няма интернет.През приложението не намира климатика дава гешка.
@stoqng76 , как се държи климатизатора през зимния сезон и съответно лятото в жегите? комфорта как е ?консумация ?знам ,че не е по твоя въпрос, защото нямам такива екстри и нямам wi-fi модул, но ме интересуват моделите на тази марка .
Оправих след 10 опита всичко си е наред пак.Приложението се беше ъпдейтнало и до като разбера къде греша
Stoqnov Veselin Климатика е екстра,аз нямам оплаквания.Тази зима се топлих изцяло на него.Включен е нонстоп ,така работи най добре .Като няма никой за дълго го намалям на 21 градуса,а като си тръгна от работа го вдигам на 24,освен ако някой не се прибрал преди мен.Wi-Fi модула е голяма екстра,винаги виждам на колко градуса работи.Сметките за ток са добре,нямам притенции спрямо консумацията.Топля се с 4 климатика и тая зима съм под 200 лева ток на месец.Но и зимата е мека,но пък още продължава За мен е идеален.Имам го от юли 2017 и го ползвам ежедневно.Лятото се справя перфектно.Колкото му задам на климатика ,толко става и на термометъра.Аз лично съм много доволен за сега.
Брандирани под тази "марка" климатици май спряха да се продават у нас. Изглежда някой направи опит с определена бройка внесени от някъде машини и с това филма привърши.
Сега на мода е СтарЛайт от друга тема.
Аз нямам нищо против и двете "марки", ако ги приемем за такива. Но все пак за купувачи на "Купър" не съм чел (чувал) в скоро време. Но това все пак нищо не означава. Загледах сега от любопитство, че има Купър модели по някои сайтове за климатици.