Ми да, на гумаджиите, като им притрябва налягане 6 атмосфери, палят два компресора за по 3 атмосфери и ей ти ги шест!
Добре знаеш че сравнението ти е неподходящо.
Два електроуреда отдаващи по 1kW в една стая е пак 1kW, така ли?
Човек ако чете достатъчно дълго раздела ще си зададе поне два въпроса.
Как оцеляват другите марки освен трите богопомазани при положение, че всички останали правят боклуци?
Как само в малка България се раждат толкова много прозорливи хора, дето с един поглед отсяват житото от плявата?
Аз вярвам в мазаните. Даже си взех два от най- мазаните.... .
Не точно, но горе-долу. Два уреда, отдаващи по 0kW в една стая, е пак 0kW. Написах горния пост, защото не подкрепям продажбата на нисък клас машини, поради по-голямото замърсяване на околната среда и разхищение на ценни метали. Защитавам възгледите си, тук сме във форум, все пак.
@Боби, много марки и модели недоразумения оцеляват и се размножават, заради тъпаците. По външния вид на сградата на Gree на Цариградско шосе, можеш да си представиш, колко са много те по тези територии.
Този пост е редактиран от dodo_pv; 19-11-19 в 23:05.
Двата са ясни, ама за третия не сещам кой е. Не е толкова изявен.
Еее чак пък 0. Сложи по 0,1 барем.
За разхищението съм съгласен напълно!
Точно така dodo, помня когато една цепеница трео ти стопи термометъра дето и го беше наврял. Сигурно е духала с над 60°. Това класна машина не може да ти го причини.
Миланов, имам един маслен радиатор на Tesy, който изкарва 113°C на "изхода" и отнася треото отвсякъде!
Додо няма да защитавам марки и модели.
Помили освен за екологията, за конкуренцията както и за собствения си джоб!!!
Опитай се да си представиш пазара на климатиците, като този на процесорите.
Базова цепеница която ти трябва само за охлаждане с каква цена ще е при само 2-3 играча.
Аз класна машина не намерих. Пък накупувах бая. Викам си, щом Мидеите, Треотата и Гритата по хотелите работят доста прилично, представям си "класните" марки какво чудо ще са.
Да ама не. Същите духалки са си.
П.С. Може и алкохола в къщи да ми идва по-малко.
То на върха на свещта минава 300гр., ама ще стопли ли повече?
Дебита и площтта имат значение също.
Вдигнал един боклук 60гр., при какъв дебит? При каква външна температура?
Я, темата за цепенциците къде се е преместила. Да не са я заключили? :D
Боби, пазарът на процесорите няма нищо общо с този на климатиците, защото последните използват много повече ценни метали и вредни за атмосферата вещества, и трябва да имат поне 8 пъти по-голям ресурс. Добре съм помислил за джоба си, поради което започнах да купувам К2У. Печалбата ми е двойна: по-качествена стока, предлагаща по-голям комфорт и по-ниска цена. Освен това, помагам и за опазването на околната среда, като игнорирам цепениците. Изхвърлям единствено процесорите в оригиналните им неизползваеми от европейците дистанционни [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk