Някой има ли идея , тези новопоявили се климатици Бош, какво производство са дали са само с надпис БОШ и т.н?
Някой има ли идея , тези новопоявили се климатици Бош, какво производство са дали са само с надпис БОШ и т.н?
Имат joint venture с Midea:
Полвината "кучи" марки ги произвеждат в Мидея,другата полвина са в заводите на Грии.Това са двата Китайски гиганта за климатици.
Преди години БОШ поръчваха машините си на ШАРП и хич не бяха лоши.
Гледам ,че имат абревиатура RAC и си помислих ,че може да имат нещо общо с Тошиба или с Хитачи...
Този пост е редактиран от Ventsislav Negentsov; 28-05-18 в 11:26.
Вчера тръгнах да купувам такъв, с мека връзка между двете тела, но се оказа с дефект. Не струват.
Изпускал фреон някъде в основата на куплунга на вътрешното тяло (втора употреба). Сега съм харесал един измислен за каравани, който не се разкачва, но е с много по-къса връзка. Ако пасне, ще го взема.
Колега, от кога BOSCH според теб е от "КУЧИ" - те марки.
- - - - - - - - - -
"Ц" тука за Магнум не позна ама въобще !!!
- - - - - - - - - -
Четете повече : Carrier Plans Joint Venture with Bosch - хората просто купиха съвместно завод на мидея и пуснаха там производство и на двете марки !!
На този модел 9-та -ЦЪК
- - - - - - - - - -
На охлаждане 90W. На отопление 140W.
Screenshot_20181110-211023.jpg
Screenshot_20181110-211051.jpg
Днес случайно го мярнах на живо и вътрешното ми се видя много малко. Едно местенце имам 70см. Разтърсих се да видя дължината и попаднах на това.
Бош е една лепенка, без завод. И цена за Бош, не за Мидея.[emoji41]
Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk