Миланов и приятели - свободна тема за цепеници...
Цитат:
Първоначално публикувано от
Rafailiev
Та така едни с клими от техното за 1000 са супер доволни други с клими за 5000 кусури намираме .
За съжаление, е така. Не оценяваме съвсем това, което имаме. Честно казано, ако не беше форума, нито ватметри да сме кичили, нито он/офф да сме следили, нито много други неща. Между другото, гледам, че специалистите, не обръщат голямо внимание на тези работи. Не се вталяват толкова. Така и трябва. Сигурно, навремето и те са висяли по ватметри и т.н., но им е "дошъл акъла". Казват, кое ще предоставя комфорт за даденото помещение и ще топли/ върши добра работа, останалото не е от такова значение.
Отговор: Миланов и приятели - свободна тема за цепеници...
Споко,глобалното затопляне е вече факт и всеки един климатик от 700 кинта ще върши работа.Втора зима вече съм вече с една деветка на Elite,конвенционалка,едва ли има по евтин климатик на света от нея ( 370 лева) и нямам никакви проблеми с поддържането на 22 градуса в стаята.Имаше няколко студени дни помня по -10/-14 градуса и машинката не се запъна дори.Съжалявам че вече отдавна ги няма иначе щях да си купя още.Преди месец бях на гости при приятел с Мидея,от 400 лева нова навремето.Вътре в стаята се не дишаше от жега.А който иска и от 5000 да си купува хладилник.
Колеги баснята за лисицата и свраката не сте ли я чували? "..... то туй грозде е кисело не го яж.."
Та нека някой който е имал възможност за премиум климатизатор от върхова серия дали ще си помисли за нещо което повече ще трака от колкото да топли, да не говорим че електромера и той ще е с главобол.
Малко става като с колите, реално и Жигулата ще свърши същата работа как всяка една по съвременна кола. Защо да даваме 5к лева за 12 годишен Голф като Жигулата за 500 лева и тя е кола.
Топли си и не трака въобще,електромера ще ти покажа последната фактура като излезе и ще останеш много изненадан,и спрете с изтърканото сравнение за кисело грозде, лисици и не знам си...Много хора могат да си позволят скъпи климатици но не го правят.Предпочитат за разликата да си купят хладилник,печка и автоматична пералня или сушилня например.
Ама правилото важи и за другата техника : Евтино и качествено = компромиси. За съжаление вече и понскъпите марки са фъш но виж Сименс/АЕГ, Миеле дори и втора ръка са в пъти по добри от нов Индезит, Уърпул и производните им. Но по вкус и цвет друзей нет....
Просто внимавайте какво пишете, защото нов потребител който и идея си няма от материята като прочете че видиш ли клима за 500 лева(примерно) е перфектна веднага вече тотално объркан.
Честита Баба Марта, юнаци!
Желая на вас и семействата ви да сте здрави, румени, весели и засмени! :)
https://www.webmiastoto.com/wp-conte...0%B4%D0%B0.jpg
Честита Баба Марта и от мен, само здраве до следващия 1-ви март.:BigGrin
...честита да Е и от мен...ма и мънинко късмет си требве де, че едно време ония от 'Титаник' и здрави беха,някой и пари имаха ,ама.!?!..:eek:
Честита Баба Марта!!! Живи, здрави, бели и червени!!!!
В една друга тема беше зачекнат въпросът с гаранцията и гаранционните карти - ЦЪК
А как стои въпросът ако не отговаря на описанието.
Времето се стопли и се омълчахте нещо....
Honor Play с помощта на Tapatalk
Миланов и приятели - свободна тема за цепеници...
Мидеята ми е на минимум. Настроена е на 23гр,но включва на около 40мин за 3-4 мин [emoji16]
Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk
Цитат:
HiDefinition
Мидеята ми е на минимум. Настроена е на 23гр,но включва на около 40мин за 3-4 мин [emoji16]
Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk
При мен са на 0 консумация, отвън е 17 градуса.
Цитат:
Genadi80
При мен са на 0 консумация, отвън е 17 градуса.
Същата история, стоят като паметници. Сутрин, този в хола, се пуска за 1-2 часа, а тези в детската и спалнята, за по 2-3часа, преди лягане.