В тая жега моята цепеница работи така в момента..... ще ме фалира направо.
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=31498&stc=1
Преглед за печат
В тая жега моята цепеница работи така в момента..... ще ме фалира направо.
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=31498&stc=1
Това преди да излети от стената ли е?
Искаш ли за моя сметка да сложим твоя климатик на мястото на нокрията за проба да видим как ще охлажда целия ми апартамент с 95 вата ?
Пуска се около 17-18 часа и работи до около 23 часа.
Ако да кажем се към 20часа работи на 100 вата получаваш нокрията и плащам повторния монтаж на твоя. ?
за протокола сега работи на около 400 вата.
външна около 33-34 градуса .
Вътре 23 на ду 22.5
Ами аз понеже съм "много проЗ" съм си сложил 3 климатика в апартамента. Сега работят двата, ама и 6 да са пак няма да ядат 1800W. За протокола, моят сега работи на 80W. Не се заяждам-предположих, че се опитваш да охладиш цялото жилище, но се опитвам, да ти кажа, че това не е най-икономичното решение.
Вероятно ще загубиш баса. Твърде вероятно е да вдигне до 100W и така да си остане, темперирайки ти стаята на +30°C, с тенденция към покачване :)). Миналото лято, при включени котлон и фурна в бокса, голямата ми тошиба работеше на 1200W, за да поддържа +25°C в стаята. После си падаше на 250W - 300W и си креташе така. Външната беше около 38°С.
dodo_pv, казваш тази тема била тъпа, не полезна за читателите, кърти мифки, кърти стрелката на тъпомера, абсолютно нищо информативно и полезно, ...
Харесваш мнението, че темата е пълна кочина и е добре да се затвори. Също така казваш "....интересни и поучителни са постовете, показващи работата на една машина в едно помещение при еднакви външни и вътрешни условия (температури), но при различни настройки. Другите теми с картинки на ватмери са само за забавление и спам".
И само няколко дни по-късно е горния ти пост.
Моля те, имай малко уважение ако не към другите поне към себе си.
Gyokov, разликата е че текущата тема е със статут на "селска кръчма". Та Додо може да си пише, каквото си пожелае. То не че и в другите теми не го прави... :Drinks:
Я кажете, при пакетиране на тръбния път, всяка тръба в отделна изолация ли трябва да е или на голо в една обща?
По сервизо ги дават в отделни изолации, но някой тук твърдеше, че пакетирането в обща си имало своите предимства.
Всяка тръба е в отделна изолация. Всичко останало е простотия и невежество, като тези които го твърдят.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Нали.
Благодаря за напомнянето, но заставам зад всеки ред, който съм написал. Ценни са първите няколко страници и тестовете на Kasap, другото си е шкарто. Написал съм защо, а и ти си ме цитирал. Старая се да уважавам всички, допринасящи с по нещо на останалите и съжалявам единствено за Kasap, че ги взима нещата толкова навътре. Не приемам лично вината, че нивото е спаднало толкова ниско.
Весел уикенд на всички читатели!
Здравей те, днес пуснах климатиците за откриване на сезона. При единия имаше неприятна миризма за около 5мин. и след това всичко си е нормално. Имам спомен, че и миналото лято беше същата работа. Някакви предположения, от какво може да е?
П. П. Имам навика да поддържам уредите си. Всички климатици са профилактирани преди година и половина. И от тогава, преди всяко спиране през летния сезон работят 1ч. само на вентилатор, за изсъхване на тялото.
Изпратено от моят BLA-L29 с помощта на Tapatalk