Какъв е бюджета?
Преглед за печат
Какъв е бюджета?
Беше до около 3500 без монтаж но май май ще трябва да се вдигне още
Едвам се сдържах днес. Отивам... Още утре сутринта отивам да купя това за кухнята:https://forum.setcombg.com/attachmen...id=43428&stc=1
Вчера го монтираха. Около нулата е тази сутрин- съвсем прилично се държи дръвцето. Монтажниците казаха, че нямат рекламации от модела и за моите нужди ще се справя супер.
- - - - - - - - - -
Пропуснах да спомена, че на кашона пише GMCC Compressor.
да се замери минимума
https://eprel.ec.europa.eu/screen/pr...igatingfrom=qr
Такива данни аз за първи път виждам.
Разликата между декларирана отоплителна мощност (не е ясно дали е при -10 или -7 ама все тая ) 2,8kW и допълнителната която трябва да се вкара при тези условия с друго отопление да е толкова много в случая 1,4kW.
Знае ли се кой е производителя максимални мощности килограми такива неща?
Произвдитля е MBO , вътрешното е от най-ниския им клас VPro , за външното не е така защото има други размери , килограми само с мерене. Най - вероятно вътре е китайското на китайското по стара традиция , но за тия пари ако не създава проблеми ще върши добра работа . МВО между другото имат много дори машини . Най близкия представител е в Италия .
За който го интересува модела на MBO за който писа cameraman в горните постове , от 12.03 на Черен петък в М...о има 9 ка 199€ и12 ка 225€ с 5 г. гаранция .
Модела не е същият. Коментиран по-горе е по добрият
Така е по-гония в серия МАR а тоя в М...о е серя АА , според сайта на МВО.BG между двата разликата е че на серия АА вътрешното е по-голямо . а на МАR външното е малко по-голямо , характеристики и екстри са еднакви . С какво единия е по-добър от другия не се вижда , освен добрата оферта . Всеки си преценява .
Днес има Революция на цените, цена на Старлайт 12tswf малко под цената на 09tswf - гарантирано от Емаг;)
Цените са скандални,12 wifi e 418лв. В някои градове може би монтажа е толкова.Няма оправия за нас
Някой поръчвал ли е с доставка от Flanco, може ли да има неприятна изненада с този търговец в емаг?
Не знам за Flanco но в понеделник имах разправия с обслужване на клиенти. При положение, че съм абониран за безплатна доставка, изведнъж в продукта който щях да поръчам, чак накрая преди плащане се промъкнаха едни 10 евра доставка.Пича ми заобяснява че това била такса на търговеца.Викам му– Мен какво ме грее вашите търговци какви такси имат, след като този продукт е включен в списъка за безплатна доставка.Аз имам договор с вас и тези такси или ще са за ваша сметка, или ще се разбирате с търговците да не ги слагат.Хън мън прав съм бил, ще пратя запитване до търговския отдел и ще се свържа с вас.Толкова и се свърза, така че внимавайте за сумите, които плащате.