Отговор: Миланов и приятели - свободна тема за цепеници...
Приятели аз си поръчах от Китай една WiFi USB антена заради готиния чипсет.Дойде ми с безплатна доставка за 6 лева до вкъщи на село.Преател му се не чакаше месец и си поръча онлайн същата за 12 кинта от БГ,и плати още 5 на Еконт за доставка..:lol:...Тва първо.Другото което искам да ви кажа тая вечер е че един познат се сдоби с 2 Грита,Change 12-ки всеко едно за по 615 лева.Не насочвам разговора наникъде,просто давам примери от последната седмица.
В ерата на интернет хубавото е, че бързо и лесно могат да се търсят и сравняват цени и всики да си пазарува от където му е най-изгодно.
- - - - - - - - - -
Цитат:
Първоначално публикувано от
Kasap
Джак, защо не си купиш климатик от Япония тогава?
П.С. "Цената е това което плащаме, а стойността - това, което получаваме" У.Бъфет
Аз се задоволявам и с малко. Като не мога да си купя от Япония, стига ми и евтин европейски модел. Не робувам нито на марки, нито на вещи.
Джак, какво ти е мнението за гаранцията на новия японски климатик? Кой ще плаща, ако се падне фабрично дефектни компресори на внесената стока? Все пак е няколко години. Мито, ДДС и такси по вноса.
Румбата, болката е че печелите десетки левове. ;)
Въпрос на калкулация е. Иначе отдавна спрях с новите. Оставих си само два 281UDR за едно жилище, но нещо май реших да ги продам.
Добър вечер господа.Може ли някой който използва Tapatalk да каже дали има проблем с приложението при получаване на известия от дадена тема във форума?:Drinks:
Миланов и приятели - свободна тема за цепеници...
Цитат:
Genadi80
Добър вечер господа.Може ли някой който използва Tapatalk да каже дали има проблем с приложението при получаване на известия от дадена тема във форума?:Drinks:
Аз нямам проблеми с приложението. Излизат си ми известия. Може да се случи да се бъгне и да не излизат известия, при Ъпдейт се оправя. Рефрешваш ли съдържанието? При мен е с плъзгане надолу, аз съм с iOS. Може и при Андроид (ако си с такава операционна система), да е по същия начин.
Цитат:
rosswen
Аз нямам проблеми с приложението. Излизат си ми известия. Може да се случи да се бъгне и да не излизат известия, при Ъпдейт се оправя. Рефрешваш ли съдържанието? При мен е с плъзгане надолу, аз съм с iOS. Може и при Андроид (ако си с такава операционна система), да е по същия начин.
Да като го рефрешна излизат всички нови мнения,но до преди седмица когато някой изкаже мнение излизахаа веднага като известие на екрана,а сега тези известия не излизат.
Използвам Андроид 7.1
Цитат:
Genadi80
Да като го рефрешна излизат всички нови мнения,но до преди седмица когато някой изкаже мнение излизахаа веднага като известие на екрана,а сега тези известия не излизат.
Използвам Андроид 7.1
Не мога да кажа. Аз съм забранил известията. Само, когато отворя приложението, тогава ми излизат новостите. :)
Приложението като че ли се оправи
Изпратено от моят Redmi 4X с помощта на Tapatalk
1 Прикачен файл(ове)
Нещо гледам сте позаспали . Да взема да съживя малко.
Миланов специално за теб .
Вън -1 и влажност 91% . На ДУ 24 вътре около 24.2.
Хайвана взе че се кротна още повече . Явно му е кеф на студено:thumbsup:
Едно допълнение . Външния вент започна да върти по-силно ,но не мисля че е на макс ( ако това му е макса е много тих)
След това падна консумацията с около 80-100 вата. Преди беше около 350-380 вата сега е
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=29812&stc=1
Добре че не си вдига минимума
4 Прикачен файл(ове)
Какво ми се хвалиш с 24° и 280W.:)
Ето ти 22° с 520W.:))
И не 40, а 17кв.м.:)
Прикачен файл 29817
Прикачен файл 29818
- - - - - - - - - -
Ето го и 25zm-s, пак в 17кв.м.
Прикачен файл 29819
Прикачен файл 29820
Това ли им е минимума в момента , гасят при тези консумации ?
Дава го -5 в София сигурно са вдигнали.
Миланов и приятели - свободна тема за цепеници...
Рафа, блазе ти за изолацията и топлия апартамент. :) Ти можеш да се топлиш само на крушки. На мен в момента машините в малките стаи - 13,5м2, ми лапат по 300-320W. Снощи беше чудесно, гъста мъгла и -5. В момента е -4, само че мъглата вече не е толкова гъста.
1 Прикачен файл(ове)
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=29821&stc=1 Цитат:
rosswen
Рафа, блазе ти за изолацията и топлия апартамент. :) Ти можеш да се топлиш само на крушки. На мен в момента машините в малките стаи - 13,5м2, ми лапат по 300-320W. Снощи беше чудесно, гъста мъгла и -5. В момента е -4, само че мъглата вече не е толкова гъста.
Че е топъл апартамента да .Вътрешен е .
Тази сутрин съм на около 450 вата .По- студено е .
Моето мнение е ,че машината вади по-голяма ефективност и затова е така.