1 Прикачен файл(ове)
Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.
Здравейте, за хол от 30 -32 квадрата югозападен кооперация със тухли на и пвц дограма около 7 - 8 квадрата не изолирана, Starlight 12 или 18 е по добре? Имам и детска 16 квадрата която е свързана с коридор от 4 квадрата със хола бихте ли ми дали съвети за отопление и охлаждане.Апартамента се намира в Пловдив.
Благодаря предварително!!
Има тема за избор на климатизатор, ако зададете въпроса си там, повече хора ще ви отговорят - само трябва да попълните въпросника за по-добър съвет.
Здравейте, след като отлежа 2 години в гаража, за да изтече гаранцията tswf най накрая е монтиран.
Питането е как да изключа мелодиите които пее когато изпълнява команда от дистанционното?
Благодаря.
Цитат:
Първоначално публикувано от
estqwerty
...Питането е как да изключа мелодиите които пее когато изпълнява команда от дистанционното?
Благодаря.
през приложението не става ли?
Понеже гледам са изчерапни: някой може ли да предложи нещо подобно на тея цепеници с нисък минимум, че се оказа голям гот тая "екстра", за която нищо никъде не пиша на никой климатик?
Цитат:
EYESCREAM
Понеже гледам са изчерапни: някой може ли да предложи нещо подобно на тея цепеници с нисък минимум, че се оказа голям гот тая "екстра", за която нищо никъде не пиша на никой климатик?
че колко му е минимума? те не-цепеница под киловат не можеш да намериш...
Цитат:
joro_kem
през приложението не става ли?
стар човек съм аз -където е монтиран нямам уифи рутер и изобщо не съм опитвал да се вържа
Цитат:
estqwerty
че колко му е минимума? те не-цепеница под киловат не можеш да намериш...
110W e на моите ACT12, а тука из форума съм срещал мнения от същия модел, закупен следващата година, че можеха да слизат и на 80.
Здравейте, искам да попитам според вас заслужава ли си да чакам TSWF да го пуснат отново, или да взимам ACT-12WIFI или ACT-12BLWF, които ги има в момента налични и с отстъпка от електроуикенд излизат на по 510/535лв според модела? Развали ми се 15-годишната Osaka в хола (около 30кв.м.) и гледам с какво да го заменя. Няма да се ползва целодневно климатика, 2-3 от горещите месеци ще се пуска за по 1/3 от деня и 3-4 от студените месеци по същия начин (от Варна съм и тук температурите не стигат такива екстреми, че да трябва по цял ден да работи климатик).
Цитат:
fewtcher
Здравейте, искам да попитам според вас заслужава ли си да чакам TSWF да го пуснат отново, или да взимам ACT-12WIFI или ACT-12BLWF, които ги има в момента налични и с отстъпка от електроуикенд излизат на по 510/535лв според модела? Развали ми се 15-годишната Osaka в хола (около 30кв.м.) и гледам с какво да го заменя. Няма да се ползва целодневно климатика, 2-3 от горещите месеци ще се пуска за по 1/3 от деня и 3-4 от студените месеци по същия начин (от Варна съм и тук температурите не стигат такива екстреми, че да трябва по цял ден да работи климатик).
В твоя случай не си заслужава.
За ACT-09TSWF има ли вече отзиви?
Tака като го гледам нищо общо няма с tswf. Това си е 09 wifi, само дето са му сложили надупчени клапи.
Тази 9 ка се е показала съвсем наскоро , така че едва ли има отзиви . На пръв поглед вътрешното е като на 12 ката , ако са пипнали софтуера като за 9 ка може да е добра машина. TSWF нямше 9 ка досега .
Re: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.
На снимката изглежда същото както 12 но в описанието са дадени 6.5 кг а външното 22, ако е вярно много са го окастрили
ACT-18TSWF пък е с друго вътрешно, няма я и гаранцията от 5 години.