Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.
Здравейте имам климатик Star Light ACT18 Wifi ползвам го основно за охлаждане,но нещо не може да се разберем в момента е на 26 градуса на 1 степен на вентилатора обаче става прекалено студено.Има ли някакви автоматични настройки да си прави градуса и да намаля вентилатора или да изключва?
В какво помещение е монтиран и постоянно ли е включен?
я дай снимки ,има такава тема за безумни монтажи искам да го кача там :))
Премерихте ли с обикновен термометър каква температура постига и има ли около него възможност да е обдухван постоянно от топъл въздух отнякъде.
5 Прикачен файл(ове)
Днес ми дойде ACT-12TSWF от новите с едноредов и друго въртешно тяло. На етикета са 24кг. И 9кг. Дали е така не ми се мери, както и 600гр. фреон. Ето малко снимки.
Стария ACT-12TSWF ми беше с компресор Rechi 39W27MX (Работен обем: 10.4 cc/rev.) този е с компресор GMCC KSN98D31UEZA31 (Работен обем: 9.8 cc/rev.). със eev си е.
Добре изглежда,и вероятно е най евтиния климатик със еев.Ще е добре ако ви се занимава,да споделите повече,за минимуми ,максимуми и тишината му.
външното тяло прекалено леко вече идва за 12ка ..
Аз си помислих че вече няма и eev, иначе щеше да е интересно да се сравни в еднакви условия с по-тежки тела без eev. В чужбина попаднах на негов клонинг за 320-330E.
EAWF май са го сменили, че са пуснали нов модел, а а в описанието е снимка на EAWF. 20 кила външно тяло
Да,и вътрешното е друго и по грозно.xpwf е модела,7 на 20 кг,трагедия.Eawf поне последно беше 22 външното.
Това трябва да е TCL SaveIN. Също Kaisai Evo.
Кайсая му гледам дистанционното че е като на TSWF, a новия си e с дистанционно като на EAWF. И сигурно няма хоризонтално управление на потока
Е вече дистанционни и екстри сигурно каквито си поръчат, но теглото съвпада, а цените малко се различават:)
Моля помагайте ������
Проблема е за ACT-09WIFI
Закупен преди няколко дни и монтирам вчера.
Вътрешното тяло на климатичната система не приема всеки път команди от дистанционното управление. Проблемът се проявява периодично – понякога командите се изпълняват, а в други случаи не се приемат изобщо.
За да изключа възможността проблемът да е в дистанционното управление, съм извършил следните проверки:
* Пробвах да подавам команди от различни позиции и разстояния.
* Смених батериите с нови и изпробвах различни комплекти батерии.
* Изпробвах идентично дистанционно, защото имаме и други такива климатици.
* Не констатирам хардуерен проблем като прекъснат кабел, букса или видим проблем с платката.
Възможно е проблема да е софтуерен, но за първи път се сблъсквам с това.
Въпреки това проблемът остава непроменен – вътрешното тяло не реагира последователно на командите от дистанционното управление.
Някой колега ползвател с идея?
Прилагам видеоклип за ситуацията.
https://youtu.be/85ZD0NkIFow?is=0vO_POd2OJ-fDdR-
Благодаря предварително за съдействието.