Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.
1. Анти ..... Тази функция предотвратява появата на плесен във вътрешното тяло. Работи след като спрете климатика, клапата остава отворена и работи вентилатора с цел подсушаване на питата.
2. Хелт функцията не работи при този модел. Това е ако има йонизатор да се включи от бутона. От емага нямат йонизатор.
3. Еко общо взето е безмислена функция. При мен ако е настроен на 24 градуса, то при включване на функцията увеличава градусите на 26. От там се очаква да дойде икономията.
4. Clean е само почиства на питата на вътрешното тяло. Не се пуска при всяко спиране! При стартиране първо работи на много студено с ниска скорост на вентилатора, започва да трупа скреж по самата пита, след това обръща на режим отопление и размразява заскрежената пита. По този начин се отмива финният прах по ламелите.
Как се проверява разхода на електроенергия през приложение? Става въпрос за ACT-12WIFI.
И аз се питам същото :) Преди седмица монтирах 24-ка, всичко идеално, лесно се свърза към Wi-Fi. Но в приложението не дава тази функция за следене на консумацията, както е посочено в упътването. Та се чудя дали някои от вас знае дали това е допълнителен модул в климатика, който да се монтира (като Wi-Fi модула) или е софтуерно положението??
Гледам е емаг отново е наличен и на промоция ACT-12TSWF. Дали е същия като преди или е вече орязан от към материал?
Няма нищо общо със стария.
Цитат:
Първоначално публикувано от
VLADO 66
Няма нищо общо със стария.
Не думай! Днес приятел си го поръча и до няколко дена чака доставка. Би ли споделил разликите? Според описанието не намирам такива. Като дойде ще го погледна ,ако ми разрешат да го разхвърлям набързо.
Външно 22 кила, вътрешно 7.5
Ще го предупредя да огледа кашона за сверка на килограмите. Ако прецени да не го взима изобщо. Благодаря за насоката.
Струва ми се че единия говори за 9-ката а другия за 12-ката.
За 12 ската си думам аз. Стара 9ка не в имало до сега и от там предполагам, че и двамата коментираме 12ската.
Нека си погледне кашона все пак.
И аз разбрах така за новите tswf, за това и попитах. Новата 12-ка е същата като новата 9-ка. 22 кг. Само вътрешното тяло е малко по-тежко. Какво пише на етикета на кутията не ме интересува. Китайците пишат каквото им поръчат.
На аст18wifi пише че е 40 кг. , ама е 35.
12-ката tswf си е Ок 28кг си е външното тяло
Така е. Миналата седмица поръчах една 12-ка. Току-що премерих телата с кашоните (не искам да ги отварям засега): 29.7 кг външното и 11.8 кг вътрешното.
Последно, като стария с 2 реда топлообменник и 28кг външно тяло ли е, че прочетох най-различни отговори и не знам дали да го взема...
не е той ,има ново външно по леко е