https://www.businessinsider.com/copp...centers-2026-1
Преглед за печат
колко да са олекнали ,24 кила е външното .. колкото среден клас премиум машина за 1500-700 лв
В последно време данните които са на сайта на Емаг не отговарят на истината. Може да са дали, че са 24кг а всъщност да са 23, примери колкото си щеш, колко страници се изписаха за 24-ката, уж 52кг са едните, другите 46кг, една с 40кг, фреона също варираше от 1050-1060 до към 1140грама, същото стана и 9-ката на акт-wifi, която олекна от към фреон. Бях взел една и при монтажа гледам,че е само с 450гр фреон, предполагам и при другите модели ще е подобна ситуацията, затова попитах ако някой наскоро е вземал да каже, нищо повече и нищо по малко.:BigGrin
Hidefinition,предполагам местиш външния въздушен датчик по близо до компресора.Гледам,че.така твоя Tswf пада до 240 в,чудя се дали Eawf има шанс да падне под 300в ,или да очаквам нещо около 300.
Разбира се,че ще падне. Може и на 140 но ще стане много голяма разликата в отчитането на датчиците. Най безопасно е около 5градуса да е разликата,ако стане голяма вентилатора на външното духа на макс.
П.п. ама ти още ли не си го купил?
Купих го от Crazy days ,на 460 лв,най добрата си цена,ама още е в кашона,че ми е студено, да сваля стария и да сложа новия Иначе ако върти силно външния вентилатор,значи ще си вдига ефективността .Междувременно,опитно установих,че нямам нужда от климатик за тази стая,понеже в момента сивключвам преди лягане един конвектор за баня 400 в,който работи до сутринта и така поддържа приятни 22,5 гр,без да ми духа и шуми Но все пак,ще сложа старлайта,да има нещо и ще гледам да го накарам да падне на около 250 в зимата.
На 230-50 вата работи до 8гр външна,след това 270в до 2гр,после до -4 на 330. Лъжеш с 4-5гр и си топ.
Външния духа ли нон стоп на макс според мен ще се скапе,а може и други аномалии да се появят. Тъй,че изпробвано,най-безопасно до 4-5градуса,една стъпка назад да върнеш минимума.