Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.
Реших и аз да да постопля датчика за външната температура. Идеята беше да върна една стъпка надолу минимума,като знам че ще е златната среда за моите помещения в които отоплява TSWF.
тест 1:Първо го преместих под четирипътния вентил,понеже не ми се стори много топло там. Резултата минимума падна до 240 вата. Изходящата температура на 2-ра степен ня която го държа,едва се удържаше на 28 градуса,а вентилатора на външното тяло взе да бичи на макс. По време на теста външната бе 1.5гр с 100% влажност. Външното се беше обледило понеже работеше на 460вата,като падна на 240 и се разтопи :)
тест 2: отворих пак външното,още даже не съм му завил винтовете :BigGrin , преместих датчика в ъгъла най-далеч от компресора и топлите тръби. Резултата е закован минимум от 340-370 вата,по прицип го държи над 5гр до 10гр. В момента при нас варира от 1.5гр до 3гр макс. Горе долу съм уцелил,че разликата е под 7 градуса,което смятам че ще е ок.
При 2гр понеже влажността е 100% имаше си дефрост и не забелязах някаква промяна поради преместването на датчика. Дори ми се струваше една идея не толкова заледено външното.
В момента го държа на ауто 24гр и за сега вече 3-4 часа бачка както искам и си поддържа заданието,като в другата стая забелязвам леко покачване на градусите с десети,отдавам го на постоянното въртене на въздуха дори и на ауто с по малко дебит понеже аутото почти винаги сваля на Low.
Тези по-леките Старлайти нещо подобно ли са вътре:
https://www.youtube.com/watch?v=nfED451hbCc
2 Прикачен файл(ове)
Те всички по-бюджетни ли са с непоцинковани дъна?
4 Прикачен файл(ове)
малко е закъснял с дефроста ,ако продължава така ще се обледи
Нали като е стоплен заради разликата в градусите трябва да пуска по рано? Ако тоз датчик не играе роля за дефроста,ми то за 5г все трябваше да се е обледенил до сега.
може и да не играе ,зависи как е алгоритъма .. последните 5г такава зима май не се сещам да е имало поне при нас
1 Прикачен файл(ове)
В северна България си имате зима. При нас ако съдя по израходваната електроенергия, януари 25г е бил по студен.
12WIFi бедства на северния край при всеки снеговалеж. TSWF си се чисти доста по добре.
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=43403&stc=1
Цитат:
Първоначално публикувано от
Alexi
С AI вече не може да се вярва на нищо, особено на къси непрекъснати видеа до 10-12 сек или поне за момента е така, утре може да има и цели филми;)
като гледам кочината на терасата - това АИ не може да го измисли
Димът излиза неестествено отдолу според мен
Но отделът по продажби на TCL не спи и отвръща на удара:BigGrin
https://limewire.com/d/dS95b#GlbjGotHum
Така гори този фреон.Лекичко и с пушек.
Като цяло изглежда доста реалистично, но не съм убеден на 100%. Идват времена, в които няма да можем да разграничим истинското от фалшивото за жалост.
- - - - - - - - - -
А tcl и midea на практика имат нужда един от друг:)