Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.
Цитат:
Първоначално публикувано от
vaya
Здравейте, прочетох по-голямата част от темата, но пак не се ориентирам достатъчно.
За 26м2 северен хол, дали този модел би бил добре, и с не огромна консумация на ток ? София, студено помещение по принцип.Климатик Star-Light ACT-12TSWF. Или да се ориентираме към нещо по-добро, ЛГ или Фуджицу примерно ?
Най-добре не се ориентирай към нищо по-добро, защото най-вероятно само ще те излъжат, че е такова. Тоя климатик е с номинални показатели консумация 1 kW и отдава 4 kW - кой ще е тоя климатик по-добър от този? Това са две духалки работещи 24/7 - ако и те не могат да стоплят помещението, значи сте за 18-ка, а не за по-"добър".
1 Прикачен файл(ове)
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=39716&stc=1Здравейте,
от около седмица ми монтираха Star-Light ACM-12FOWF.Когато не съм вкъщи го държа на 19градуса,вечер съм го настройл на 23/24 градуса.Пуснал съм го да отоплява на автоматична скорост.Когато го пусна на 23/24 градуса,почва да си пуска топлата струя въздух.След известно време се получава много силно бучене от външното тяло.Към края на бученето сякаш се предава и почва за много кратко време и вътрешното тяло да бучи.Всичко трае около 1 мин. и спира това бучене.След известно време пак се повтара същото.Има поставени антивибрационните тампони.Прилагам и разпределение на стаите,като всички врати са постоянно отворени.Вчера си направих експеримент и реших спалнята да бъде затворена.Доста дълго време си работи нормално и после почна това бучене.Когато са отворени много бързо започва да бучи.Имате ли идея от какво може да се получава това ? Благодаря предварително!
Здравейте, обмислям покупка от Емаг на Star-Light ACT-12TSWF но кой ще ми го монтира че не ми е ясно. Трябва да си търся сервиз ли! И какви пари да очаквам за монтаж, предполагам ако стандартно искат 200-300лева тук могат да кажат сума по-голяма, понеже не ползват остъпкките от вносителя.
Търсиш пан сервиз в твоят град. Те са и гаранционен сервиз на стар Лайт. Началото на септември цената за монтаж от тях беше 250лв.за Бургас. Ако няма пан сервиз търсиш фирма която ще типодпечата гаранцията и издаде протокол за монтаж.
Здравейте! Този климатик същия ли е като Star-Light ACT-12UWF https://www.emag.bg/klimatik-inverto...medium=android ?
Благодаря Ви предварително.
На външен вид е същият,но предполагам ще са му орязани Ув лампите и йонизатора.
Здравейте, тъй като имам монтиран климатик и на негово място искам да сложа един Star-Light ACT-12TSWF в помещение 22кв.м.,
може ли някой да ми каже какво е разстоянието между дипките за монтиране на климатика. Тоест, искам ако мога да ползвам
старите монтирани стойки, тъй като отгоре имам поставена изолация. Разстоянието между дупките на сегашният климатик е 375мм.
Също така, да попитам кой модел си заслужава повече: Star-Light ACT-12TSWF,
този SANG TAC-12CHSD/KEI https://www.technopolis.bg/bg/Invert...ontent=sang_ac
или този SANG TAC-12CHSD/XA91-I https://www.technopolis.bg/bg/Invert...A91-I/p/650305 ,
който някой в началото на темата беше казал, че е "ребрандиран TCL от технополис под името SANG". Дали и първият SANG не е ребрандиран TCL?
Благодаря предварително на отзовалите се за помагането да взема правилното решение.
По добре си вземи един цепеняк, STAR-LIGHT ползвателите в форума с повече от доволни от към комфорт и минимум? За стойките няма проблем ако има разминаване има Шини за разстояние,Ами ако с ръждясали или изгнили Какво правим.
Пан сервиз-до колкото знам с гаранционен! А щом имаш монтажна група да ти подпечата гаранционната карта и монтира машината мисля че няма проблем.
Разстоянието между дупките на сегашният климатик е 375мм.
430 mm е на цепеняка.
Изпратено от моят SM-A127F с помощта на Tapatalk
1 Прикачен файл(ове)
Слагате от тезиПрикачен файл 39730 и проблема е решен.
"430 mm е на цепеняка."
"Слагате от тезиScreenshot_20221003_203129.jpg и проблема е решен."
Благодаря много на колегите по горе за отговорите.
Поръчах го, сега го чакам и уговарям монтажа.
Здравейте, хора!
Спрял съм се на климатик Star-Light 18 от Емаг като по-бюджетно решение защото мисля чрез монтаж в коридора да пробвам да отоплявам спалня и евентуално баня на втория етаж на къщата ми. Имам и локално отопление на пелети, но тъй като пелетите стават все по-скъпи и в моя случай и по-некачествени търся алтернативи. В спалнята имам Мидеа 12, който може да помага при извънредно студено време, но като цяло не обичам да спя с включен климатик в стаята, та затова реших да пробвам и варианта за отопление през друга стая. Коридора е около 15м2, спалнята е 22м2, къщата е с изолация и прилична дограма. Поразгледах темата и установих, че най-предпоръчвания е варианта TSWF, но тъй като в момента има само 12-ки в Емаг няма как да се възползвам защото мисля, че 12 ще е малък за моите цели. Остават вариантите: ACM-18FOWF и ACT-18WIFI кой от двата бихте ми препоръчали? Разликата в цената почти няма, характеристиките от оскъдната информация, която има в Емаг също са сходни.