Варира от 1100 до 850 като е на промоция.
Преглед за печат
Варира от 1100 до 850 като е на промоция.
Не е наличен в момента.
Някой дали има инфо или по-скоро опит с ACT-18WiFi? Трябва ми за един гараж, не ме бърка дали е шумен, важното е да топли.
Набедена "18"-ка с 29 кила външно, колко да топли?! "Тип компресор - ротативен".... Мъка, мъка....
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=39871&stc=1
40 го виждам аз, за гараж може и да става…
Да не се разсърди пък някой с такъв в хола :wink:.
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=39872&stc=1
Моя грешка...
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
уха ,има и външно устройство !
И 1 кило фреон има. Ще топли.
Здравейте, имам въпрос при зададена температура на климатика на отопление много често подминава зададената температура и не спира докато не задам нова по ниска температура от дистанционното, климатика е tswf, какъв може да е проблема според вас?
всички са така ,задай му по ниски градуси
Е настроен е на 21°, а на термометъра в стаята на височината на климатика стига до почти 24°, на по ниска настроена температура не се включва въобще.
А защо очакваш да спира климатика? Климатика сам ще намали топлината на струята и ще поддържа температурата в стаята. Така работят инверторите.Нормално е температура бгоре при климатика да е по висока от тази на 1.метър от пода. Задай му температура която ти е комфортно и го остави да си работи. Едва ли ще стане 30 градуса в стаята.
В другите стаи в които климатиците не са star light не работят така, а си подържат температурата в малка разлика със зададената.
да но не струват 500 лв нали
По тази логика тези изписани 92 страници за тези климатици са безсмислени, да са го направили да духа само топло или студено след като настройката на температурата не работи, става ти много топло спираш го... това не е сериозно, това може да се постигне и с духалка за 30 - 40лв.
Не се заяждам, просто се губи ефекта да ти е комфортна температурата в помещението и не на последно място енергоефективността.
И въпроса ми беше дали други хора имат проблем със зададената температура на този модел климатик и как са го решили.