1 Прикачен файл(ове)
Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.
Уточни първо в каква стая е монтиран tswf . При мен е 20 квадрата хол и няма описаните от теб проблеми. Работи на 22 градуса по дистанционно, термометър има в стаята на височина 170см показва 24 градуса. Тая разлика я приемам за напълно нормална. В какъв диапазон от време при теб не изключва климатика и съответно променя ли температурата на изходящия въздух? Не става ясно и какви са ти старите климатици , конвенционален или инверторен. Много хора идея си нямат какъв е принципът на работа при двата типа машини. Относно енергоефективността,то може да видиш колко ти е разхода от приложението на климатика. Прикачен файл 39874
Монтиран е в хол 22кв.м.с външна и вътрешна изолация и при отворена врата към коридора при зададена температура 21° като почне да работи не спира и на термометър разположен на два метра височина показва над 24°. Свалям температурата на дистанционното на 20° спира да работи и не се включва въобще. Пада температурата на термометъра с над два градуса, той пак не се включва, слагам го на 21° градуса и пак се повтаря цялата изписана по горе история.
Иначе другите климатици са ми gree и с тях нямам тези проблеми.
Колко е това време през което не спира? Час ,два, 20 минути? Остави го да поработи и да си намали сам температурата на изходящата струя. Виж също така къде му е сложен датчика за температурата вътре в тялото. Обикновено е върху питата. Та пак се опитвам да обясня. Климатика не трябва да изключва, а сам да намали обороти и температура на изходящата струя. После си поддържа температурата в стаята.С тая история с постоянно намаляна и вдигане на градуси си вкарваш автогол.виж си графиката на приложението как се движи разхода.
Последен въпрос, като не духа топло, а изчаква да падне температурата в стаята и да се включи трябва ли вентилатора да върти на ниски обороти, защото при мен вентилатора е напълно спрял.
Трябва да върти съвсем леко за да може да усеща околната температура. Усеща се на 5 см пред клапата.Предполагам има определен интервал от време през което върти, защото съм я хващал и да спира турбината ако времето е топло и няма нужда да се включва климатика. Същия принцип на работа засичам и при Гери бората която имам монтиран в друга стая.
Вентилатора на Tswf намалява оборотите при следене на температурата, но след над 1 час..или повече спира напълно.
Изпратено от моят 21081111RG с помощта на Tapatalk
горе при него е нормално да е 25 при зададени 22 ,дори е малко .. трябва да е 26-7 горе за да поддържа 22 в стаята
Здравейте извинявам се за въпроса, но може ли да ми кажете кой модел смарт контакт ползвате и с коя програма, защото моя показва консумацията само по дни, но не и по часове ?
Цитат:
Първоначално публикувано от
martiwestside
Е настроен е на 21°, а на термометъра в стаята на височината на климатика стига до почти 24°, на по ниска настроена температура не се включва въобще.
А колко е верен термометъра с който мериш ? Понеже при мен от три електронни, сравнени с професионален такъв, показваха от 2 до 4 градуса по-висока температура от реалната !
Цитат:
Freepink
Здравейте извинявам се за въпроса, но може ли да ми кажете кой модел смарт контакт ползвате и с коя програма, защото моя показва консумацията само по дни, но не и по часове ?
Вземи си Tapo p110. При него показва и по часове и въвеждаш и цена на киловат и ти смята разхода и в левчета. До скоро smart life имаше подобна екстра,но вече е платена.
Използвам TSWF 12BTU от около година и едва преди дни успях да го свържа към приложението Smart-Life. Проблема се оказа в рутера предоставен ми безплатно от А1.
След като сложих рутер на Тp-Link и изпълних 6-те последователни натискания на бутона "Display" при включен климатик ( изписва "CF" на мястото на градусите ), приложението откри климатика за секунди.
Удобна екстра се оказа :)
Моя рутер също е от А1 и нямам проблеми. Общо взето до сега не съм имал проблем със свързването на "звездите" с приложенията. Пробвал съм с различни рутери,точка за достъп от телефона, мобилни рутери (бисквитки) свързват се с всичко що хвърля сигнал на 2.4гхз
Кабелния модем на А1 с вграден Уифи е на Цицко ,не е някаква жълта техника работи прилично .. за да не се свързва с него значи от менюто му има нещо забранено
Здравейте,закупих климатик старлайт act 12 tswf, за монтажа задължително ли е да се обърна към пан сервиз или всеки може да извърши монтажа ,какъв документ трябва да ми издадат за да важи гаранцията от Емаг? Благодаря!
Цитат:
troy8811
Здравейте,закупих климатик старлайт act 12 tswf, за монтажа задължително ли е да се обърна към пан сервиз или всеки може да извърши монтажа ,какъв документ трябва да ми издадат за да важи гаранцията от Емаг? Благодаря!
Може и друга сертифицирана фирма, трябва да ти издадат протокол и фактура за монтажа. Но ако минеш на такъв вариант, ги питай каква е процедурата при възникнал проблем, да не береш ядове !