Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.
Цитат:
Първоначално публикувано от
martiwestside
Чакам да дойдат от Пан сервиз. Иначе като ви смениха климатика свалянето на стария и монтажа на новия за ваша сметка ли беше?
Пише, че не е платил и стотинка, та как мислиш, за чия сметка е била смяната ?
Нищо не съм плащал, единствено за първоначален монтаж.
Това много съмнително ми изглежда. Един монтаж е 200-250лв. най-малко. Как излиза сметката на този, който прави 2 монтажа и 1 демонтаж и това за климатик с ниска цена дори слизала до 600-800лв. Дори да кажем, че монтажите са най-вероятно с най-евтините материали и без никакво внимание и старание.
Един демонтаж и монтаж какви други разходи има, освен отделено време и гориво?
Фирмата която го монтира е малка подизпълнител на Пан Сервиз така че без допълнително заплащане от страна на ЕМАГ според мен не би се наела да извършва гаранционен сервиз.
Цитат:
eleena
Един демонтаж и монтаж какви други разходи има, освен отделено време и гориво?
има квалифициран труд на 2ма човека .. ти без пари ли работиш ?
Няма безплатен обяд.Емаг си поемат масрафа като търговец а и могат да си позволят подмяната на стотина климатика годишно примерно, защото по последни данни изпревариха Дачия по оборот и капитализация и са най голямата фирма в Румъния.
Star-Light ACT-09WIFI , вентилатора и компресора дали са като на ACT-12TSWF ?
2 Прикачен файл(ове)
Здравейте,имам ACT-12TSWF от два месеца и постоянно работи on-off.Обикновенно седи на 22гр. като отоплявам 15кв. хол и 15кв.кухня като между двете помещения няма врата а свод.Няма значение дали навън е -2 или 10гр,работи постоянно on-off,само се променя консумацията за деня.Пробвал съм на всякаква настройка на вент,но не влиза в инверторен режим.Живея в апартамент,изолиран.Имаше дни в който беше под нулата,подържа си зададената температура без проблем,но е постоянно on-off.https://forum.setcombg.com/attachmen...id=40215&stc=1https://forum.setcombg.com/attachmen...id=40216&stc=1
Цитат:
tresto
Здравейте,имам
ACT-12TSWF от два месеца и постоянно работи on-off.Обикновенно седи на 22гр. като отоплявам 15кв. хол и 15кв.кухня като между двете помещения няма врата а свод.Няма значение дали навън е -2 или 10гр,работи постоянно on-off,само се променя консумацията за деня.Пробвал съм на всякаква настройка на вент,но не влиза в инверторен режим.Живея в апартамент,изолиран.Имаше дни в който беше под нулата,подържа си зададената температура без проблем,но е постоянно on-off.https://forum.setcombg.com/attachmen...id=40215&stc=1https://forum.setcombg.com/attachmen...id=40216&stc=1
При мен се случи нещо подобно. Снощи бе нагласен на 24.5 беше 25гр в стаята,намалих го преди лягане на 22 и проветрих. Цяла вечер се не бе включвал,термометъра в стаята показваше 22гр,преди малко се прибрах пак не се бе включил,темп в стаята бе 21.5. Вдигнах заданието с 1гр,не се включи и го изключих и включих. Премързя ме да премеря темп при него колко е била. Но поради голямата разлика в заданието още снощи като го намалих на 22 и дори не остана в режим следене,а спря вента. Ако вента си бачкаше със сигурност нямаше да се получи тази ситуация.
Преди време писах за същото.Когато подмине температурата и спре обдухването, климатика заспива и трябва температурата в помещението да падне с няколко градуса, та да тръгне.
Цитат:
VLADO 66
Преди време писах за същото.Когато подмине температурата и спре обдухването, климатика заспива и трябва температурата в помещението да падне с няколко градуса, та да тръгне.
Цитат:
HiDefinition
При мен се случи нещо подобно. Снощи бе нагласен на 24.5 беше 25гр в стаята,намалих го преди лягане на 22 и проветрих. Цяла вечер се не бе включвал,термометъра в стаята показваше 22гр,преди малко се прибрах пак не се бе включил,темп в стаята бе 21.5. Вдигнах заданието с 1гр,не се включи и го изключих и включих. Премързя ме да премеря темп при него колко е била. Но поради голямата разлика в заданието още снощи като го намалих на 22 и дори не остана в режим следене,а спря вента. Ако вента си бачкаше със сигурност нямаше да се получи тази ситуация.
Иначе влизат ли ви в инверторен режим или само on/off както е при мен?
Само с тази настройка на клапата и 45гр наклон,в моите условия он-оф е най рядък и ръчна 2ра степен на вента.Но и почти не го държим на задание под 24гр.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5b405bf30f.jpg
Преди да направя изолация на детската работеше като инстински инвертор, но сега предимно е он-оф от което му се разскърца клапата и ще трябва да взимам силиконов спрей да я пръскам.