Отговор: Всичко за Star-Light цепениците   продавани  от  Емаг.
  При мен настроен на 22 градусаи хоризонталната клапа да духа леко напред работеше почти без да изключва дори и на авто вентилатор. И аз забелязах тази тенденция да се успива вечер като го намаля на 20 градуса например при по-топло време и до сутринта не се включва, но не се е налагало да го рестартирам. На сутринта като му вдигна градусите и си тръгва. Ползвах го от 11 декември до 11 януари без да го спирам при сравнително топло време 0-12 градуса, но имаше и няколко дена с по-ниски температури до -4. За този период е изхарчил 171KWh. Помещението е 34кв хол и преходна спалня. Дефрост така и не направи.
     1 Прикачен файл(ове)
  Здравейте да попитам  ACT-12 TSWF  , защо в приложението не ми сумира консумацията за месеца и ми намали KW за предходният месец  ??https://forum.setcombg.com/attachmen...id=40270&stc=1
     1 Прикачен файл(ове)
  Приложението е бъгаво. При мен от как е монтиран не ми показва разхода в киловати за месеца. Показва ми само часовете работа.https://forum.setcombg.com/attachmen...id=40271&stc=1
  Ако толкова  те  вълнува  разхода  за  месеца,  може да  сумираш  всички  дни  и ще  го  разбереш.  Като  цяло  няма  значение  какво  ти  показва  приложението  а  по-скоро какво  ти казват  от  енергото  :)
   Цитат:

Първоначално публикувано от 
splendor  
 Ако толкова  те  вълнува  разхода  за  месеца,  може да  сумираш  всички  дни  и ще  го  разбереш.  Като  цяло  няма  значение  какво  ти  показва  приложението  а  по-скоро какво  ти казват  от  енергото  :)

Разхода ме интересува чисто информативно.  От енергото не мога да се оплача. Най-ниската ми сметка за енергия без използването на климатиците е 75лева. За миналия месец с използването на 3 климатика сметката ми е 144лв. Та 70 лева за три климатика го приемам за чудесен разход. 12  tswf, 9 gree bora и 9 TCL.
  Здравейте интересува ме този модел Star-Light ACT-12BLWF на промоция е с 5 години гаранция, има ли някви отзиви за него.Цената му е добра в момента
  Да има отзиви ,чел съм . Но тук във форума имам по голямо доверие на хората.И до колкото съм запознат има сайтове в които плащат за коментари.
  Зависи какво помещение ще климатизираш. Скоро един приятел взе 2 броя за 2 стаи по 16 кв в къща с външна изолация. Справят се доста добре.
  Спалня в къща 15кв.И отворена врата към 10 кв коридор но той ще си дели топлината с хола където имам едно Феари топлещо добре но и гълтащо.
  Взимай го,няма да имаш проблем,ще се справя спокойно.
  Да, взимай го. Ще си върши работата.
  А някаква идея с какъв минимум работи тази машина. Имате ли наблюдения
  Ай сега и минимуми за 600лв [emoji2] . 
Ако е като на 9та 300вата до 0гр , от там надолу 400вата до -10гр и т.н.
  Е , нищо, де. Няма лошо да търсиш клима за 600 лв с перформънс на такъв за 2к.