Страница 12 от 17 ПърваПърва ... 21011121314 ... ПоследноПоследно
Резултати от 166 до 180 от общо 242
Like Tree17Одобрявам

FRAM MOONSTONE ACF-MS12WIFI-GD

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2024

Отговор: FRAM MOONSTONE ACF-MS12WIFI-GD

Направи ми впечатление, че в повечето климатици за Европа от китайските марки не се вижда трансформатор във външното тяло и сигурно използват импулсно захранване за електрониката. А в повечето климатици за Япония дори и от китайски марки има трансформатор.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Да,и аз не съм видял да има.Иначе във Варна си е хладно и не съм го пускал от поне седмица.Междувременно,се заиграе със Грий Фейрито 18,което ми е на вилата.Тоя звяр на охлаждане под 720-730 в не пада и директно спира.Забелязах обаче,че вечер когато навън е по хладно,и съм го виждал да слиза докъм 450 в.Та вчера ми дойде една идея,външния въздушен датчик го допрях до тънката тръба за фреон и бандажирах отгоре.Нямам много наблюдения, но вчера при външна около 30 гр,си падаше на 490-520 в,и така вече при турбовентилатор както го държа,струята не е неприятно студена,и външното тяло работи доста по тихо.

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2024

По принцип се води по-надеждно с трансформаторно захранване, но чак сега го забелязах след толкова изгледани клипове. И не всички от по-реномираните използват трансформатор, доколкото се вижда.

5. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

импулсното е по евтино за изработка ,достатъчно е надеждно

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2024

Аз леко се замислих за този Heinner/Hisense с идеята да заменя ge35 заради висок минимум, но ме спират съмнения за надеждност. И не че ми е голям проблем да продължа да го ползвам, може да изкара и 20 години. Иначе поне откъм тегло са едно към едно.

7. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Недей,че ще захвърлиш МЕ-тата

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2024

За цената си в Емаг май няма аналог, но след изтичане на гаранцията от 3г няма да ми е много спокойно с импулсни захранвания и компоненти на Dunan. Ако пък се реша, ще трябва да задържа старото МЕ като резерва за всеки случай
    Абе поне 6-8г да изкарват и ако са на добра цена няма за какво да им се сърди човек. Може да се окажат по-надеждни от Samsung

10. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

първата ми Мидея подмина 5г .. до сега освен лагери на вътрешния мотор които смених сам друго не се е обаждало ,бачка зимата нон стоп ,лятото също се ползва макар и не постоянно

11. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Поръчвай да усетиш сладкото. По едно време на черните петъци пълнех мазето с перални,сушилни,дребна бяла техника за без пари. Разваля се и хвърлям,не се занимаваш с поправки и смяна нагреватели и тъпотии. Последните перални обаче се оказаха чук и имам една резервна с изтекла гаранция .От климите за сега TSWF и 09 wifi прехвърлиха 5г,останалите цепеници са на по 2-3 с изтекли гаранции.

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2024

https://www.tiktok.com/@lapapayadigi...30196545604872

Идея как да се справим с високи минимуми

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Това вътре има допълнителен вентилатор

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2024

Сигурно, аз бях намислил да изкъртя отвор в стената, да сложа вентилационна решетка, а от другата страна да се тегли въздух към друго помещение с канален вентилатор

16. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от casal Виж публикацията
    Аз леко се замислих за този Heinner/Hisense с идеята да заменя ge35 заради висок минимум, но ме спират съмнения за надеждност. И не че ми е голям проблем да продължа да го ползвам, може да изкара и 20 години. Иначе поне откъм тегло са едно към едно.
    То и на хейнера не се знае колко му е реален минимума.Ако искаш реален минимум,вземай Фрама.Интересно че външното му е по хилаво,а дебита на вътрешното е 720 кубика,повече от на Самсунга ми на който му дават максимум от 6,8 кв.

17. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

той си е Мидея ,на охлаждане ще си слиза на 100-120 вата поне ,на отопление в най лошия случай ще е на 20 херца и около 260 вата - това е силна машина за по големички помещения и тези минимуми са адекватни .. ако го заврете в 15 квадрата ще офи

18. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Аз мислех, че говори за аналога от Heinner който е Hisense Eergy Plus,а той майче не е Midea.Но като цяло няма нищо лошо в минимум около 300 в,ако излизането от него е адекватно, както е при мидеите а и при Старлайта,тоест след офф,да развърта до минимума си или една идея отгоре,но не повече от 400-500 в,и да си стои на същата скорост на фана на която е оставен,и ако може да не пипа клапите.Защото другата опция е както беше стария ми,след оф надува до 700-850 в,при което му пукат пластмасите,извърта всички скорости на вентилатора, и чак след това се връща на тихия си режим,при което вече е претоплил и пак влиза в офф, така цяла вечер,когато е над 0 гр ������

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 12 от 17 ПърваПърва ... 21011121314 ... ПоследноПоследно

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе