Страница 13 от 17 ПърваПърва ... 31112131415 ... ПоследноПоследно
Резултати от 181 до 195 от общо 242
Like Tree17Одобрявам

FRAM MOONSTONE ACF-MS12WIFI-GD

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2024

Отговор: FRAM MOONSTONE ACF-MS12WIFI-GD

На старото МЕ минимумът е двойно повече от на новия и нали санираха сградата. Аз дори този Hisense го виждам като понижаване в известен смисъл, макар че уж трябва да е двуредов и с eev. От LN35 едва ли има по-хубаво, но скоро няма да се изплати и да бях взел още един AY42 докато бяха по 2200. Това не значи, че не бих ползвал и по-бюджетни.

Рокер, ти не пробва ли Fram-а дали пукат пластмаси с отворен капак на вътрешното тяло...
    Този пост е редактиран от casal; 02-08-26 в 11:10.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Ами във Варна времето е сравнително хладно,стаята с фрама е вътрешна и не я пече слънце,и като са отворени вратите през деня на другите стаи,вътре си държи 25 гр,а вечер на отворена врата.Така че реално съм го ползвал само няколко дена,и поне от две седмици не е пускан.Аз затова се и чудех,има ли смисъл изобщо да слагам климатик в тази стая.Иначе не мисля ,че няма да пука на отворен капак.Но така или иначе,той пропуква само отначало и после като си работи няма пукане,дори и при офф и последващо развъртане докъм 700 в,ако му сваля градуса.Така че,на охлаждане не дразни,ще видим как ще е на зима ������

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2024

Понеже видях колко е тънка пластмасата на капака и се сетих че на ge35 също не е особено дебел капакът и си пука при дефрост, но не съм сигурен дали е от него. Обаче новият е с по-дебела пластмаса и почти не пука...
    Та ако се окаже че идва точно оттам, имам една идея която може да се пробва, но нека дойде първият дефрост

5. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Casal ако още не си поръчал Хейнера,с 15% отстъпка е

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2024

Видях го сутринта - убиецът на японци. Чакам да свършат, че да ме откаже съдбата
    Ама и твоята философия е хитра - през 5-6г сменяш и получаваш чисто нови топлообменници

7. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

на кого беше клонинг този Хайнер ,че то от толкова цепеняци вече се обърках ..

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2024

Зависи за кой точно става въпрос. BlackPearl е Midea Penrose, а Pearl изглежда е Hisense Energy Pro, ако съдим по дизайна.

10. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

11. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Коя пък ще е тази Мидея с 33г външно или инфото е грешно?

12. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Hisense е това ,другия е Мидея

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2024

Това го видях и аз, но колко е реално това външно тяло не се знае. Иначе вътрешното тяло на Pearl го дават на места с 5см по-тясно от Hisense-то, а уж изглеждат еднакви.

14.  

15. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

според мен веднъж е даден размера в най широката си част ,а веднъж е даден отзад където ляга към стената - дизайна е такъв ,че там е по тясно

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2024

Всъщност сега видях че Hisense-то го има и във вариант без око на вътрешното тяло и него го дават по-тясно с около 5см. Пък Heinner-а с око на вътрешното тяло са го писали толкова широко в един сайт, някакво объркване е станало и чак когато отвориш кашоните ще разбереш какво представлява

17. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Мда,410 евро за Heiner/Hisense и 385 евро за Fram/Midea определено са топ попадения.

18. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

чудя се дали да не взема един да стои ,той стария Санчо прави 20г наесен - бачка де ,но ще дойде време да се сменя

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 13 от 17 ПърваПърва ... 31112131415 ... ПоследноПоследно

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе