Предлагат ми като по-бюджетен климатик Cairox,който бил по същество Gree. Имате ли някакви резерви или мнение за тази марка?
Предлагат ми като по-бюджетен климатик Cairox,който бил по същество Gree. Имате ли някакви резерви или мнение за тази марка?
При тези спецификации, според мен не си заслужава цената.
МОЩНОСТ BTU 12 000 BTU РАБОТЕН ДИАПАЗОН -25°C ЕНЕРГИЕН КЛАС ( ОХЛАЖДАНЕ) A++ ЕНЕРГИЕН КЛАС ( ОТОПЛЕНИЕ) A+ ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ОБЕМ (ОХЛАЖДАНЕ) (куб,м,) 70 ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ОБЕМ (ОТОПЛЕНИЕ) (куб.м.) 60 ОТДАВАНА МОЩНОСТ (ОХЛАЖДАНЕ) KW 0.8-3.4-3.8 ОТДАВАНА МОЩНОСТ (ОТОПЛЕНИЕ) KW 0.8-3.5-4.0 КОНСУМИРАНА МОЩНОСТ (ОХЛАЖДАНЕ) KW 1.34 КОНСУМИРАНА МОЩНОСТ (ОТОПЛЕНИЕ) KW 0.95 SEER(СЕЗОННА ЕФЕКТИВНОСТ В РЕЖИМ ОХЛАЖДАНЕ) 6.20 - клас А++ SCOP(СЕЗОННА ЕФЕКТИВНОСТ В РЕЖИМ ОТОПЛЕНИЕ) 4.00 - клас А+ НИВО НА ШУМ (ВЪТРЕШНО ТЯЛО) ( db) 32 НИВО НА ШУМ (ВЪНШНО ТЯЛО) ( db) 51 ХЛАДИЛЕН АГЕНТ R32 РАЗМЕРИ Ш x В x Д (вътрешно тяло) (mm) 750 x 285 x 200 РАЗМЕРИ Ш x В x Д (външно тяло) (mm) 650 x 456 x 233 ТЕГЛО (вътрешно тяло) (кг.) 7.5 ТЕГЛО (външно тяло) (кг.) 18.5 ПРОИЗХОД Китай
https://gree-bulgaria.com/wp-content...price_euro.pdf
Тука има по-хубав, с 22кг за 12ската, и се развърта до цели 4kW при 3.9 номинал.![]()
Този, дето Ви го предлага това недоразумение не ви харесва.
Благодаря за коментарите. Исках да спестя 350 лв и за една косачка, че да си облекча малко градинарстването , но май ще взема Gree за 1650 лв щом не ми препоръчвате Cairox-а. Ще е в спалнята и реших, че понеже ще се пуска само вечер /ние спим на по-хладно/ и може да минем с по-бюджетен климатик.
Вземете си Мидея.Имат по хубави модели за по малко пари.
Абе направо си пишете в темата за избор на климатик с попълнен въпросник.
Все ми се струва, че в бюджета може да се вмести нещо по-подходящо за спалня....
Зимата чука на вратата, а тревата чак напролет ще се коси.
При нас дават MHI ZS20-W за ИЛЯДО ШЕСТОТИН И ПЕТДЕСЕТ лева с монтаж.