Здравейте, проблема е следния ТВ ми е JVC 37A80 с два HDMI входа. Единият работи, а другия не(не ми се явява даже, че има такъв вход и при изреждане на входовете). Как да го накарам да се появи?
Здравейте, проблема е следния ТВ ми е JVC 37A80 с два HDMI входа. Единият работи, а другия не(не ми се явява даже, че има такъв вход и при изреждане на входовете). Как да го накарам да се появи?
Никой ли незнае как да се справя с проблема??? С нещо като рестартиране на фирмуеъра не става ли???
JVC не е много разпространена марка в БГ. А и освен това проблема ти е много специфичен. Бих те посъветвал да поогледаш чуждите форуми (има линкове в темите за избор на телевизор). Може да отправиш и запитване към някой представител или сервиз на марката. Ако е гаранционен може да го занесеш в сервиз направо.
Успях да го намеря в един полски сайт. Ако някой го интересува ето как става: Влизаш в сервизното меню(муте+инфо), натискаш 8, намираш HDMI duo (срещу него пише NO) променяме на YES и готово.
Тук ли намери отговора? http://www.hdtv.com.pl/forum/jvc-f47.htmlПървоначално публикувано от plkochev