Зор нямам и най вероятно ще изчакам,може да излезе и нещо 40'' на промоция.
Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Зор нямам и най вероятно ще изчакам,може да излезе и нещо 40'' на промоция.
Здравейте. Имам следния проблем с телевизор Блаупункт 32 инча. Всъщност технически проблем с него няма просто трябва да включа приемник за цифрова телевизия към него посредством SCART. Въпроса е че скарта на телевизора е изключително странен. Подобен на hdmi. Търсих такъв кабел по магазините но не успях да намеря. За да добиете представа ви качвам и снимка.
Намери това 971410_LB_00_FB.EPS_1000.jpg
А това е? И о къде да го намеря?
В комплекта към телевизора би трябвало да имаш съответния преходник/адаптор за скарт-а.
Извинявам се ако го някой е питал , но не открих!Как се изкарват субтитрите на тоя модел ТВ, комшията си е купил , пък Аз за сефте виждам такъв ТВ и не мога да ги писна. От хард диск не става от флашка също, същите на моя ТВ тръгват със субтитри без проблем.
Здравейте. Имам огромна нужда от помощ. Не знам тук ли е правилното място да публикувам,ако има проблем нека модераторите преместят темата.
blaupunkt b32fa49fhk има нужда от нов софтуер,защото мина гаранцията и тв-то изгоря.Купих (нова платка)от ибей по номер на старата но е свалена от тв Полароид 40 инча.Като я монтирах на моето тв запали но няма нищо общо с това,което трябва да бъде.Трябва ми софт ,моля помагайте.
Здравейте, имам телевизор Блаупункт bw32z56bf3tcugr01. Проблемът е, че моя е с ревизия на фърмуера за Англия (+ Freeview функционалност, само за Англия, обаче).
Проблемът е, че имам само английско меню (което не е проблем за мен), а заедно с менюто - българските субтитри излизат на маймуница. а не открих опция за избиране кодировката ѝм.
Идея от къде да изтегля коректен фърмуер? Моя е с версия 3.00_668A_S1.
В Кауфланд има един модел на Blaupunkt зa 350 лв с 3 години гаранция, 32 инча, модел 32 /133 i. Мисля че е това: BLAUPUNKT TV-BA32K133 LED - Технoмаркет - онлайн магазин . Моля ако някой знае дали е същия модел и дали си струва да сподели тук.
Какво Ви е мнението за тази промоция
Цената е добре, моделът е 2016.
За съжаление ги продават като зарзават в Кауфланд и няма как на място човек да ги тества.
При нас бяха пуснали останали бройки от февруарската промоция на Sharp LC-43CFE4142E за 599лв. Обаче от общо 6 само два бяха с "оригиналното" тиксо.
Доколкото 5см прозрачно може да се нарече такова.
Според мен по-добре Sharp.
Имате ли мнение за този телевизор Телевизор LED Blaupunkt, 81 cm, 32/147I, Full HD
От Кауфланд - Блаупункт 40", DVB-T/T2, C, S2, Аналогов тунери, 1920х1080, Н265 , 100 Hz AMR, 3г гаранция-499,90лв.
https://postimg.org/image/ufe8jed7v/
https://postimg.org/image/u3ws6mwrv/
P.S Намирам в нет-а тази спецификация
http://products.umc-slovakia.sk/wp-content/uploads/2016/03/BLA-40-148O-GB-11B-FEGBQU-EU-Datasheet_3463S.PB71148W.pdf
Моля за отговор hristoslav2 или други запознати по следните въпроси:
1. Каква е разликата при разшифроването на първите букви пред 40 - моя е с BO 40..., по горната спецификация - с BLA-40...
2.Възможност за активиране PVR - да разбираме ли, че важи вече описаното за по-старите модели правило т.е. при последни цифри 00241, кода - 01241.
3. Дисплей - каква е матрицата?
Този пост е редактиран от popovp; 05-07-16 в 13:10.