Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият телевизор Blaupunkt ?

Гласували
36. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

10 27.78%
  • Много добра

8 22.22%
  • Добра

5 13.89%
  • Средна

3 8.33%
  • Задоволителна

3 8.33%
  • Слаба

8 22.22%
Отговори на анкетата
Страница 10 от 15 ПърваПърва ... 89101112 ... ПоследноПоследно
Резултати от 136 до 150 от общо 225
Like Tree32Одобрявам

Blaupunkt LCD Телевизори - обсъждане и мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2010

Отговор: Blaupunkt LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения

Вероятно каналите се губят на цифровият DVB-C, защото оператора обновява NIT или OTA таблицата на честотите на каналите.
    На този ТВ поне аз не знам да има спиране на автоматично обновяване. При други модели има същият проблем, но в софта има опция за деактивиране.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2015
    Цитат Първоначално публикувано от xqxoy Виж публикацията
    Доста добре изглежда 3D и FULL HD на тази цена..
    Като марка за озвучаване имам само добри отзиви, но дали са качествени като телевизори за момента ми е загадка.
    Някой по-запознат да даде мнение
    Някой може ли да ми каже как да използвам функцията 3D?
    А като отворя таблета и го свържа с usb на телевизора,изобщо не отваря-има само снимки,видео,и като опитам да отворя не става.

4. Тук е от
    Mar 2012

Blaupunkt LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения

3d BLAUPUNKT BW32Z56BF3TCUGR01 закупен от техномаркет . Някой знае ли дали има DVB-T тунер ? На телевизора пише че има - обаче изкарва само информация за програмите - няма говор и картина .
    Въпросът е дали да го нося за проблем в сервиза или просто няма цифров тунер за ефирна телевизия ?

5. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2002

В брошурата на техномаркет 20.07-09.08.2103 телевизора се продава с цифров тунер нео, а и на страницата на техномаркет пише, че няма дигитален тунер. Не съм вярвал, че може да има 3D телевизор без цифров тунер.

6. Тук е от
    Mar 2012

Цитат Първоначално публикувано от Kabal Виж публикацията
    В брошурата на техномаркет 20.07-09.08.2103 телевизора се продава с цифров тунер нео, а и на страницата на техномаркет пише, че няма дигитален тунер. Не съм вярвал, че може да има 3D телевизор без цифров тунер.
    Ами явно няма - Благодаря за информацията !

7. Тук е от
    Jan 2015

Цитат Първоначално публикувано от hodrina Виж публикацията
    Някой може ли да ми каже как да използвам функцията 3D?
    А като отворя таблета и го свържа с usb на телевизора,изобщо не отваря-има само снимки,видео,и като опитам да отворя не става.
    3D може да се ползва през USB, през някакъв DVD/друг плейър или като се свърже компютър през VGA (трябва ти подходящ HDMI кабел). Аз лично предпочитам третото, защото плейър нямам, а и по-големите филми (над 2GB) обикновено не тръгват през USB. Малко е неудобно, защото ти трябва и стерео кабел за звука. След като свържеш съответния източник, избираш с бутона SOURCE или USB или VGA/PC, или съответния HDMI в зависимост от източника и порта на който си го включил. След това ти остава само да натиснеш бутона 3D толкова пъти, колкото ти е необходимо, за да стигнеш до подходящите 3D настройки.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    May 2012

Отговор: Blaupunkt LCD Телевизори - обсъждане и мнения

Здравейте харесал съм си този телевизор,като за 32'',цената е много добра.Някой има ли впечатления от конкретния модел?

10. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Цитат Първоначално публикувано от pchelata Виж публикацията
    Здравейте харесал съм си този телевизор,като за 32'',цената е много добра.Някой има ли впечатления от конкретния модел?
    Този модел не е FullHD. Погледни в Кауфлад се появават периодически и са на цена към 360лв. като моделите са FullHD. Аз съм си взел няколко за стайте и съм доволен.
    Този пост е редактиран от Kabal; 30-06-15 в 09:54.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

При 32" няма нужда да е FHD - няма да забележи разликата.

12. Junior Member
    Тук е от
    May 2012

Това че не е FHD не ме притеснява.Интересува ме главно какво е качеството на самия телевизор,или си изкарват гаранцията и до там.Също така дали конкретния модел се справя с четенето на MKV файл от USB?В момента съм с плазма Panasonic 50ST50,която си я ползвам най вече за игри,но се случва все пак и друг да седне да погледа,та за това търся нещо бюджетно,да седнеж да изгледаж някой филм.MKV-то ми е най лесно да отида в магазина с една флашка и да го пробвам, но най много ме интересува качеството на телевизора.Не ми се разправя със сервизи на втората седмица след покупката.

13. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Аз имам 4 телевизора. На първия му сврши гранцята (от техномаркет) останлите още са в гаранция (Кауфланд дава 3 годни гаранця кото не е маоважно). До сега единствения проблем който съм имал е, че на 2 пъти на единия му се изтриха всички канали и трябваше наново да ги търся. MKV чете без проблем. Има проблем че субтитрите са бели без кант и на светла картина някой път се четат много трудно. Проблемът съм го решил с андроид стик с който телевизора става „умен“ за 40-50$.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    May 2012

Честно казано скоро не съм минавал през Кауфланд.Редовно ли ги пускат тия телевизори?

16. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Ами не ги пускат често. До сега 3 или 4 пъти са пускани, но се случва да останат бройки по магазините докато се продадът.

17. Junior Member
    Тук е от
    May 2012

Преди малко ходих до Кауфланд но нямаше,има само някакви Crown 24'' за 300лв.

18. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Ако не си на зор изчакй иаче техномаркет.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 15 ПърваПърва ... 89101112 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Sony - LCD / Faq, обсъждане, мнения
    От BURAN във форум Sony телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 27-12-18, 15:07
  2. LCD матрици /FAQ - мнения , обсъждане
    От hristoslav2 във форум Ремонт, сервиз и калибрация на телевизори
    Отговори: 23
    Последно: 06-04-18, 19:32
  3. Търся мнения за телевизори TCL
    От Disho във форум Други телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 03-11-13, 17:45
  4. Тостери / FAQ - мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Малки домакински уреди
    Отговори: 0
    Последно: 22-05-12, 16:03
  5. 3D телевизори, програми ,мнения.
    От loshdancho във форум Телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 26-03-10, 08:50

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе