Какви поражения имате от вчерашната буря във Варна?
При мене само един изгорял порт на суича.
Какви поражения имате от вчерашната буря във Варна?
При мене само един изгорял порт на суича.
0.00 % Errors - System Work's Perfect
all test - Passed
който не си каси машината и не си вади лан кабела - стават поразийки
Абсолютно никакви.
Може би защото съм в София[][
][
]
Аз все още нямам нет , щото няколко хъба изгорели и дъното на админа гръмнало. Някъде към центъра така тресна че думи нямам . Аз бях в клуба на Битекс и тук здраво се усети .
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">0.00 % Errors - System Work's Perfect
all test - Passed
който не си каси машината и не си вади лан кабела - стават поразийки
<div align="right">Originally posted by Mr.TECHNO*-*11/05/2004*:* 11:39:19</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Аз си извадих кабела и затова нямя поразии ма няма да тръгна горе на тавана да изключвам кабелите на суича пък и сигурно ще има много недоволни като им спра нета.
1 към 1 с Mr.TECHNO[^][:D][8D][]
Да използвам и аз
PC !!!!
грррр
един познат адвокат точно преди дело ЦЯЛАТА МУ ДОКУМЕНТАЦИЯЯЯЯЯ [][
][
][
]
ужас ! []
инак при мен - 0, само дето бТВ ми прекъсваше []
Е по-добре, отколкото да нямаш ток, нали.Долу в центъра нямали хич[][
][
][
]
По цялото черноморие явно е имало буря. При нас се изсипа сума електричество от небесното сияние, но моя милост автоматично извади кабела на лана, изключи компютъра от захранването и за щастие поражения няма.
Разкатан - мог ада вадя инфо -![]()
При мен никакви,Лан а го бях изключил , а и така и така за 3 ти път формат С и инстал на Вина.След инсталация тръгва добре и след ден два не зарежда -диск ерор.Май харда е тръгнал да се скапва.
ако е диск ерор няма проблеми за мен , ама ако е друго тамне моа да помогна - аз само с хардовете се занимавам
Ами единият гръм удари точно над нашите блокове, последствията са 7-8 изгорели суича и 3 дена без нет. Аз като дърт пес предвидих, че може да има такива работи и си махнах кабела на нета, но си джитках без проблем. Админа не се е обадил да му е изгорял на някой компа, а сървъра нема проблеми с 3 KW UPS е!!!
Е, каква стана тя! Още лятото не е започнало, а вие вече броите жертвите. Ами ако се случи силно "гръмотевично" лято?
Вземайте мерки от сега - задължително протектори в двата края на кабела между суичовете, протектор преди картата и стабилно <font size="3"><font color="red">заземяване</font id="red"></font id="size3">.Излиза по-евтино от изгорял суич или дъно.[^]