Лейзи Дог, тука ша стане блъсканицата, ами ти кажи по - добре какво предпочиташ: Удобството или спокойствието и уединеността....
Лейзи Дог, тука ша стане блъсканицата, ами ти кажи по - добре какво предпочиташ: Удобството или спокойствието и уединеността....
@Profita
Въобще нямам в предвид бунгала от този тип. Има достатъчно прилични (за Ахтопол) хотели.
Благодаря ви за отзивите. []
Действително смятам да ходя с кола и да почна да проверявам за места горе-долу от Черноморец на юг, докъдето стигна ... както всъщност предложи Крис. Не съм ходил нататък от 5-6 год., а иначе имам някакви спомени, но от по-старо време.
- Созопол - супер, но съм ходил само септември - когато е "Аполония" (а тогава е соленичко) и нямам данни за по ранни периоди
- Приморско - приятно
- Китен - като,че ли е много пренаселено
- Лозенец, к."Оазис" - приятно, но са ми много стари спомените, сега казват било доста поскъпнало напоследък
- Царево (Мичурин) - беше отдавна и ми хареса, но може да са се променили нещата последните 20 години [:D]
Надявам се да не стигна чак до Ахтопол[:D], щото ще бъда убит и хвърлен за храна на черноморските акули много по-рано[8D] (ако някой познава жена ми знае какво говоря [B)][:D])
@Profita - на Равда съм ходил като ученик и беше хубаво (ееех години[V]), но сега не ми е на път
Във Варна имам приятели и мога да мина да ги видя (ако ми остане време на връщане), но юни не е ли рано за почивка на север - водата е студена е т.н.[?]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...но юни не е ли рано за почивка на север - водата е студена е т.н.[?]
<div align="right">Originally posted by Lazy Dog*-*17/05/2004*:* 09:14:40</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ейй, дабе! Тука има-няма 100км насевер направо сме в друг климатичен пояс[:P]
Ако търсиш спокойствие и ниски цени, съветвам те да слезеш още по на юг. Имам предвид в Турция. Ако обичаш да спиш на палатка, цената е 6лв на човек, палатката е на брега на морето, водата е топла и изключително бистра. Малко куца откъм развлечения, но ако сте компания не вярвам това да е проблем. Хотелите не са много скъпи (към 20-30лв за двойна стая), но определено не ги препоръчвам. Има и хубави хотели, но са много скъпи...
Пътя до Дарданелите (например) е към 600км, на границата бензина е евтин, (при тях обаче е към 2лв), има гранична такса към 20лв, и зелена карта която е много изгодно да я купиш на турската граница (за 1месец към 45лв). Храната е като тук - вкусна евтина.....и мазна . Плодове и зеленчуци - всякакви, а и са доста по-евтини от тук.
Ако случайно решиш да ходиш натам - обади се, ще се сетя за още подробности
П.П. Имат сериозна инфлация, сега 1000000 лири са към 1.5$ или към 1.1лв и мисля, че продължава да пада.
П.П.П Духа много вятър, може да е проблем за теб.