Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 21

Задава се лято ...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Задава се лято ...

Простете ми,че ви отвличам от сериозните дела, но ... задава се лято[8D]. Мисля си за морето, въпреки че още е рано. Прерових половината Интернет, навъртях сума ти телефони, но някое и друго странично мнение не е излишно. Та въпроса ми е следния:

Кажете ако знаете някъде хубаво местенце за почивка, като за семейство с деца (10 -12 год.), някъде на юг от Бургас, защото смятам да ходя в края на юни. Спокойно и разбира се на поносими цени.

Благодаря ви ...[]

2.  

3. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Задава се лято ...

Aз само две места признавам и това са:

1. Созопол или по-конкретно - къмпинга на Каваците

2. Синеморец и около него дивите места

Вервай ми обиколил съм цялото черноморие, от там по убаво нема

4. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003

Задава се лято ...

Кайсо, е това дето го казваш си я яко лудница, ама не става за семейство с деца особено Синеморец, през последните две години семесйтва с деца бяха в Ахтопол, беше лудница там от всякакви деца. Само да добавя ако ще се шляеш и това лято да ти каже едно лудо място около Царево намеире са по пътя за Лозенец през гората.

Lazy Dog: от миналата година почти навсякъде цените са изравнени. Ако искаш да си близко до морето ... яко кинти, ако ти се бъха половин час път до морето тогава, можеш да идеш в бунгалата на ахтопол. Там кофтито е поне миналата година, че почти целия плаж е с чадъри и трбва и за тях да плащаш. кръчмите и заведенията са ужасни. Такива по повечето ни по-немаркови ако мога така да се изрзая курорти.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Задава се лято ...

Айдеееееее реклама кликни по долу

6. Тук е от
    Jun 2002

Задава се лято ...

Po moe nabliudenie za lsemejno letuvane Carevo (Mi4urim) e mnogo dobro - spokojno e , plazha e goliam, grad4eto e hubavo a i cenite sa dobri

<font color="orange">Mod EDIT Sunny: Добре дошъл във форума и пробвай да пишеш на кирилица, както правят всички останали!</font id="orange">

7. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003

Задава се лято ...

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Po moe nabliudenie za lsemejno letuvane Carevo (Mi4urim) e mnogo dobro - spokojno e , plazha e goliam, grad4eto e hubavo a i cenite sa dobri

<div align="right">Originally posted by tr0l*-*15/05/2004*:* 10:14:17</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Алп ще ходите в Царево никога не ходете на плаж в града - мичуринци там не ходят. Нестинарка не става за нищо. Ходете в Арапя, страхотен къмпинг. Ходи се срещу 50 стотинки в едната посока с един изрязан автобус. Много е як плажа. За ентусиастите около 30 минтути е пеш, но се минава покрай гробищата.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Задава се лято ...

Отдавна южното Черноморие е пълно с туристи ( чужди и наши ) и е голяма навалица . Защо не се поогледаш на север . Аз съм родом от северното черноморие и знам че там лудницата е къде-къде по малка . Провери как е на север , като казвам на север това значи нагоре от Балчик . Но да знаш че на север не е толкова "култивирано" като на юг , доста е диво и незаселено , но затова пък е спокойно и красиво . Има много малки хотелчета и частни квартири . Поослушай се за тези места - "Тузлата" - сега премина към Албена но може още да е спокойно , СБА комплекса под село Топола , Каварна , Тюленово , Камен Бряг . Само не и около и в "Русалка" там е най скъпо от цялото черноморие .

10. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Задава се лято ...

Може би вече си прегледал повечето предложения, но ако евентуално това ти е убегнало - погледни го => http://www.journey.bg/offers/?agency=2

Първите три оферти са на поносими цени, мисля.

Иначе аз препоръчвам <u>Равда</u>.

За Ахелой има също добри предложения, но не мога да дам информация за момента.

Ахтопол - според мен, не е добра идея.

11. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Задава се лято ...

Ахтопол ми е любим и според мен става за семейни почивки, но за съжаление много простотия се събира там - сигурно защото е по-евтино. За заведенията не съм съгласен - има чудесни кръчми -спокойни, добра кухня, приятна музика и цени - е има и чалгаджийски, но те се знаят. Овратен съм от Китен и Приморско - навсякъде чалга и пластмасови маси и столове. Мои познати почиваха семейно на Лозенец и бяха много доволни. Фаворити, обаче са ми Слънчев бряг и Несебър.

12. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Задава се лято ...

Ммм, значи:

Ако искаш спокойна почивка за деца трябва да отидеш в бунгало в къмпинг. Спокойно, голям чист плаж - екстра е.

Възможни места:

- Градина м/у Черноморец и Созопол. Хубав къмпинг с приятни бунгала, евтино.

- Каваци - хубав, бунгалата са или скапани или скъпи, има повече народ от необходимото.

- Юг - между Китен и Лозенец - там ходя последните 2 години, хубави бунгала, евтино. Малко е забито - в целия къмпинг има 2 бистра и магазин за хранителни стоки, много малко хора. Един неособено голям плаж около 3-400 метра и един голям плаж над километър - пусти, с хубав пясък и чиста вода.

- Оазис - между Лозенец и Царево, на около 5 км. от къмпинг Юг - не съм ходил, смятам тази година там да отида. Говори се, че е един от най-големите къмпинги, бил по-цивилизован от Юг, имало много бунгала, 2-3 ресторанта, тенис корт.

Като малък съм минавал, спомените ми са, че плажът беше голям и хубав, морето чисто, но бързо ставаше дълбоко.

- Арапя - приятен къмпинг, но силно прехвален. Малък плаж, бунгалата са далеч от плажа (над 100м), пренаселен. Освен, че самият той е по-голям отколкото могат да поемат 2-те му плажчета, непрекъснато се изсипват навлеци от Царево. Обикновено се препоръчва от хора, които не са ходили другаде на къмпинг... Аз.. не ти го препоръчвам.

- последен вариант - хотел Аркутино - на север от Приморско, евтин, не е особено уютен, но има чудесен плаж само за него.

Някой беше предложил Царево - изключено, забрави за там.

Ако искаш все пак да не си в къмпинг и да си по-близо до цивилизацията - Лозенец най-добре, Китен с няколко уговорки (има и хубави и лоши места), в краен случай Синеморец, но и там стана пренаселено, а и плажовете му са неприятно далеч от селото.

Нямам данни за Резово, друго на юг от Бургас не си струва.

Ако имаш повече въпроси - питай . Като енциклопедия съм за южното черноморие, ходил съм навсякъде за по-дълги почивки /и още ходя/

ПС - принципно оферта за къмопинг, където помоему е истинската почивка на море няма да намериш смислена в нета. Мога да ти дам тук, там телефонче, но по времето, когато ще ходиш места има без проблем и ако си с кола е най-добре да минеш през всички /наблизо едно от друго са/ и да си подбереш на място.

ПС2 - и аз ще ходя в края на юни някъде там на море - ще се засечем .

13. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Задава се лято ...

Единствено мога да кажа от поста на Kris, че на къмпинг Градина бунгалата са мизерни. Плажа е хубав, но за отсядане е зле.Въобще от къмпинг Градина надолу до Смокините бунгалата са зле за мен.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Sep 2002
    Живее в
    Варна

Задава се лято ...

Едно не ми е ясно защо толкова бягате от Варна?

16. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Задава се лято ...

И какво да правя във Варна според теб??? Аз отивам на море, на спокойствие, на място, където имам повече от 2 квадрата място за кърпа на плажа и сутринта като се събудя морето ми е на 20 метра от леглото..

А ти ме пращаш в някакъв град с шестцифрен брой жители. На същия принцип да си седя в София и да ходя на плажа на Рударци - тълпата е една и съща.

Бунгалата в Градина..., зависи какво очакваш - относително просторни са, с теракот на пода, на 25 метра от водата и достатъчно място за паркиране пред тях. Според мен, прилични.

Разбира се, не говоря за къщичките 2х2 метра, а за по-просторните.

17. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Задава се лято ...

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ахтопол ми е любим ...

<div align="right">Originally posted by muncho*-*15/05/2004*:* 14:41:17</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Не оспорвам предпочитанията на когото и да било. Всеки има различен вкус и с различни впечатления е останал от почивката си.

Посещавала съм Ахтопол не веднъж и само казвам, че не е приятно място. Има бунгала за по 6 лв. точно в разгара на сезона, което е не сравнително евтино, ами направо си е без пари, но пък за това те (бунгалата) нямат санитарен възел, мизерията блика от всякъде, мръсотия до шия ... ад, ад, ад. Да не говорим за заведенията - който иска да пробва - сам ще се убеди за какво става въпрос. И освен всичко, не знам що за условия има там, но колкото пъти мои познати за завели децата си - все болни ги връщат.

Извинявам се за антирекламата. Мнението си е мое. Който иска да провери. Може пък това лято да е по добре ... знае ли се ...

18. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Задава се лято ...

Опс , стана дума за Варна . Това лято , а сигурно и следващите няколко години може да е така , ще стане голяма блъсканица . Замразяват хотели на Златните и Дружба заради строителството и се очаква галамацията в града да стане неописуема . Искаха дори да стане нулева година за курортите , но се отмени . Тук ще стане малък ад лятото .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 0
    Последно: 14-04-14, 10:57
  2. Toshiba Daiseikai 7 - задава се ...
    От Mega във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 21
    Последно: 15-05-13, 13:37
  3. Синьо лято
    От tannoy във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 3
    Последно: 20-08-06, 23:07
  4. Отговори: 3
    Последно: 16-01-06, 18:21
  5. 20 000 3DMarks бариерата падна, задава се 3DM2002
    От Domin във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 12
    Последно: 13-09-02, 00:15

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе