Страница 1 от 6 123 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 78

Картинг състезание за любители

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Чудя се дали на някой му стиска да направим едно състезание на ЛаутаСтоун в Пловдив )) При по-голямо желание може да спретнем едно състезание (мин. 6 участника). Ако има престрашили се, да свиркат []

2.  

3. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Хехехе ) Ми има, ама Пловдиов ми е само на 360 км.

Абе ако имам път натам при бабата и дядото, ще се обадя

4. Member
    Тук е от
    Sep 2002

А защо не и едно в София - картинг център "Pole position" е перфектното място за целта, имайки предвид не само професионалното отношение към картинг спорта там, а и факта, че е закрита писта []

мноо вали мноо духа ей[V]

Кайсо, ти по-добре ела до София да ти покажа как се кара тая Корола, че доколкото чувам ако продължаваш да я галиш така няма да се възползваш от три-годишната гаранция - язък! []

5. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Оoo картинг... ама що не в София . А ако се направи верно едно състезание цените как ще са? Щото аз там дето съм ходил е 2 лева на обиколка. Та колко обиколки, колко пари...

6. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Що не и във Варна ?! [:D]

7. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Айде тогава да се направят състезания в София, Пловдив и Варна и победителите ще се борят за голямата награда (примерно чест и слава[]) в София[:D]

8.  

9. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Ей вие от Варна - да знаете, много ви е бабунеста пистата! За тая във Вициница става въпрос. Та за туй що не дойдете в София да ви покажем ние кво имаме по въпроса .

10. Member
    Тук е от
    Sep 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Оoo картинг... ама що не в София . А ако се направи верно едно състезание цените как ще са? Щото аз там дето съм ходил е 2 лева на обиколка. Та колко обиколки, колко пари...

<div align="right">оргинално мнение на X-RAY</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Първия заинтригуван и веднага се обадих да проверя условията. []

Собственика ми каза, че ако се организираме може да се направи страшен фън. Картовете са страхотни и изключително равни, като възможности. Имат много опит в организацията на състезания - досега са провели около 200 такива.

Пистата разполага с измервателна апаратура и то не с фотоклетка, а с вграден във всеки карт радиопредавател. Времеизмерването става като във F1 - компютъра следи всички картове, дори да са едновременно на пистата. Естествено това прави много приятно провеждането на квалификация за подреждане на старта. Цялото състезание заедно със загрявката и квалификацията ще бъде с дължина около 40 обиколки (ръце няма да ни останат) и ще струва...

...20 лв.

Мисля, че си заслужава да се убием от каране и да си направим як купон.

11. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Ее екстра. Ми аре народе, София му е майката . И Леголас, ти да не тренираш тайно, щото няма да е честно .

12. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Кажете ми само кога.

Леголас, ако наистина това са условията и не са ти направили просто мощна реклама, аз съм на линия 100%

13. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

След като ви изслушах, мога да ви кажа само че 'ше ви папам ей ...

[:D][:D][:D]

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Защо Пловдив ли? Защото това е най-добрата писта в България. Не случайно е включена в календара на ФИА за Европейското по Карт!

Ако ще караме в Пловдив, София и Варна, по-добре всеки да си кара където може и това е. Всички в София та в София, нито имате писта като хората, нито нищо. Предложиш Пловдив защото е хем по средата дето се вика, хем пистата си е писта, картовете са равностойни.

X-RAY, като не си видял в Пловдив какво има не говори.

Леголас, ако става въпрос за закрита писта, в Пловдив имаме такава в Панаира...не струва. А пък и от къде си мислиш че на Лаута не е с измервателна уредба, а?

Най-голямото спортно събитие тази година:

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

Пред повече от 5000 зрители на писта Лаута в град Пловдив в неделя /20.04.2003 г./ бе открит републиканския шампионат по картинг за 2003 г. Те предпочетоха да видят на живо най-бързите пилоти на България и техните високотехнологични машини развиващи на 120 метровата права на пистата/дължина 850 м./ над 140 км./ч., независимо от прякото телевизионно предаване по ТВ Евроком България . Българската федерация по картинг спорт представи и най-новата в момента змервателна система за картинг в света за момента. Същата такава марка обслужва и състезанияата от Формула 1. Системата струва над 40 000 лв. И специално пригодена за състезания по картинг. Наблюдател на ФИА, който отговаря за хологацята на пистите за източна Европа даде висока оцинка на състезанието и почти сигурно писта Лаута ще домакинства през месец юли на кръг от Открития Европейски шампионат.

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

За повече информация по въпроса: www.deltakart.com

16. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Ми аз за Пловдив не съм и говорил. На мен ми е удобно в София, затова и говоря за София. Плюс това Леголас е прав, колкото повече време минава толкова по-малък е шансът да се кара на открита писта - студено, дъждовно и т.н. А ти като искаш в Пловдив, кажи цени и т.н. Ето, Леголас вече е казал как стоят нещата тук, в София.

17. Member
    Тук е от
    Sep 2002

@ The_UFO: Ако дойдем 10 човека до пловдив и ни завали, си купи вазелин! [][:D][:D]

Кайс, гарантирам за условията, които описах по-горе!

18. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

X-RAY, www.deltakart.com за Хх път!

Леголас, че гледате bTV

10 човека ме съмнява да дойдете, даже бас връзвам []

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 6 123 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 0
    Последно: 27-08-08, 21:01
  2. Отговори: 10
    Последно: 17-09-06, 15:21
  3. Картинг състезание на Дунев на 29 Май
    От Sunny във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 40
    Последно: 13-06-04, 17:27
  4. Нов сайт за риболовци любители !!!
    От sho във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 1
    Последно: 23-03-04, 12:14
  5. Има ли специалисти или любители..
    От wireman във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 11
    Последно: 27-07-03, 13:56

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе