Страница 3 от 6 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 78

Картинг състезание за любители

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2002

Намира се в стрелбищния комплекс "ЦСКА" на 4-ти километър.

По-точно от басейна ЦСКА се тръгва в посока ж.к. Дружба и на първото кръстовище се свива в дясно. След около 300-400 метра се завива отново на дясно по асфалтов път с означителна табела "картинг ->". От там по табелите и с питане - до картинг залата. Ако се озовеш в някоя джунгла или на морето - можеш да ползваш "обади се на приятел" - 0888 711 800 Пафката (ака Леголас) []

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Oo че то пистето ми е кажи речи в квартала бре. И аз да не знам. Лелии, даже се сещам...то е до Дескрима, нали?

Ми може и са в събота да я видим тая писта, а аз даже може да се отбия преди това ако имам време.

4. Member
    Тук е от
    Sep 2002

До Дескрим е, да. Телафона ми го имаш - ако искаш дрънни събота привечер да поопипаме пистата []

5. 666
    666 е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2003

Какви са картовете на пистата и може ли да се кара без каски?

6. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Лелее, как се изложих..ами то съвсем до нас било. Обаче ако е другата събота няма да можем да дойдем, защото си имаме рожден ден в семейството. Надявам се, че няма да е последното състезание[]

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Какви са картовете на пистата и може ли да се кара без каски?

<div align="right">оргинално мнение на 666</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Тц. С каска и с боне се кара. Пречи ли ти нещо каската?

8.  

9. 666
    666 е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Тц. С каска и с боне се кара. Пречи ли ти нещо каската?

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Aха, с очила съм и ако не е хубава видимостта/например вечер/ не мога и да си помисля да карам/освен ако вече няма някакви по-тарикатски каски/. А за картовете питам защото и килограмите са ми повече отколкото трябва, та ако са слаби не мога да отлепя с тях. Не че мога да се състезавам с някой опитен картьор, но и не ми е съвсем приятно още на старта да ме дръпнат с двайсетина метра

10. Member
    Тук е от
    Sep 2002

Може да се уреди и без каска, въпреки, че видимоста, дори нощем е перфектна. Картовете са най-добрите от клас ”rent-a-car" в БГ.

9 к.с. няма как да не те возят, ако влизаш в седалката [] и имай предвид, че ако губиш ускорение от тежест - печелиш сцепление при завой, а на тази писта , завои много....

Нема се пуашиш копеуе[]

11. 666
    666 е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2003

Идеално, значи ако се организирате ще дойда и аз да покарам, че не съм карал сигурно 2 години, въпреки че при мене повече важи олимпийския принцип. А ако се замисли вече и една кръчма след това, там вече ще се включа в борбата за призово място.

12. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Искам да ви кажа, че току-що се връщам от тази писта и съм страшно доволна. Значи пистата е със специално покритие за по-добро сцепление на гумите. Картовете са доста добри (в сравнение с други писти като тази на Бистрица например, където покритието е толкова лошо, че ако ускориш много рискуваш да ти изпадат пломбите[]

Цената за 5 обиколки е 3 лева, а например за 30 минути е 25 лева. Казах, че в момента системата за елетронно отчитане (нещо като фотофиниш) е развалена, но се надяват до събота да е наред. Прочетох някакви правила които трябва да се спазват като например да не се кара с дъвка, да се изпреварва с каране, а не с блъскане, да се кара с каска (въпреки, че никой не караше с каска), да не се спира безпричинно на пистата и др.

Абе страшен fun е - който отиде няма да съжалява[][:D][]

13. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2002

Хм... и последно за кога се уговорихте/хме???:-) трябва да изкомбинирам някак си и да съчетая полезното с приятното, макар че $ имат решаваща роля в случая...да не говорим за кръчмата по после:-)))))

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2002

UFO с тебе може да си направим и някоя тренировка на местно ниво:-)))Кандидатствах юли за работа на Лаута но не ме взеха.Иначе сега можеше и да помогна да го организираме:-(((

16. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Днес карахме на картинг пистата на Дунев в Студентски град и спокоино мога да кажа, че е най-добрата на която съм карала. След състезанието ти дават разпечатка с класирането по имена (има фотофиниш), картовете са в от;ично състояние с перфектни гуми и настилката на пистата е много равна. Цените са различни - например за 10 минути+2 обиколки цената е 9 лева - но за състезание с повече хора и обиколки цената се намалява. Правят се някакви отбори и цената на отбор е 30 лева, но обиколките бяха доста - примерно 30 или нещо такова. Обаче ако е лошо времето пистата, която предложи Legolas си остава по-добра, защото е закрита.

Айде да го направиме в неделя състезанието, защото аз не мога в събота. А в неделя може бая народ да се съберем.

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Неделя, но по към обяд. 2-3 часа мисля че ще е идеално за всички []

18. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Аз съм "За". Хайде сега и Legolas да си каже мнението и все пак хората от Варна - нали заради тях се отложи за другата седмица, а сега си мълчат[]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 6 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 0
    Последно: 27-08-08, 21:01
  2. Отговори: 10
    Последно: 17-09-06, 15:21
  3. Картинг състезание на Дунев на 29 Май
    От Sunny във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 40
    Последно: 13-06-04, 17:27
  4. Нов сайт за риболовци любители !!!
    От sho във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 1
    Последно: 23-03-04, 12:14
  5. Има ли специалисти или любители..
    От wireman във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 11
    Последно: 27-07-03, 13:56

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе