Така е, които не дойдоха пропуснаха много. Съжалявам само, че се наложи да си тръгна рано и изпуснах гвоздея на програмата, но трябваше да съм в София в ранния следобед. Жалко, че не се състоя и турнира по табла, много ме сърбяха лапите[:D]
Така е, които не дойдоха пропуснаха много. Съжалявам само, че се наложи да си тръгна рано и изпуснах гвоздея на програмата, но трябваше да съм в София в ранния следобед. Жалко, че не се състоя и турнира по табла, много ме сърбяха лапите[:D]
Цялата сбирка може да мине под мотото:
Аматьорииииииииииииии[]
Докерски работи[:P]
Айде да играем на Докер[Yeah!]
Невероятно весело, прекрасно време, слънчеви и готини хора, много пиене, басейн, игри, .......аз просто не знам откъде да започна,за да опиша всичко, което се случи, защото то непрекъснато се случваше нещо[:D]
Наистина първата вечер беше доста тежка. Имаше и нощно къпане в басейна. Имаше много пиене и веселба, която се опитаха да развалят сервитьорите, като ни спряха музиката в 2 часа. Обаче те не знаят с кого си имат работа. Pat извади касетофон, разклонител и касети и музиката беше уредена. Преди това се опитаха да направят проблем за влизането в басейна през нощта, но Крис с внушителната си фигура за около 2 минути изясни нещата[] Надпиването продължи до 7.30 сутринта.
В събота един по един припълзяхме до ресторанта и се почна пиене на главоболкоуспокояващи, кафета и .........бира[:P]
Най-хубавото е, че никой с никой не се съобразяваше - едно на разходка в Елена, други спаха, трети се къпаха, четвърти играха табла, карти, пети се търкаляха по шезлонгите и само от време на време мързеливо се надигнаха да пиинат по някоя глътка от изпотените си чаши. Общо взето тежко, много тежко се мъчехме на този басейн, с това пиене, със слънцето, с игрите, с лудостите и магариите във водата. То не беше водна топка, фризби, излежаване в джакузито, скачане, гмуркане, салта, кълба през крака, през уши, през ръце, задни странични.........каквото ви роди акъла.
Конкурсът, който се проведе последния ден беше истинско изпитание за нас жените, поради уникалното представяне на мъжете, които показаха завидни умения и голяма доза чувство за хумор[:P][Wow!]
Конкуренцията беше много сериозна и след дискусия на журито бе избран най-смелия, най-шегаджийския и най-умел участник - Pat!
Искам искрено да б;агодаря на всички за уникално веселото изкарване, да се извиня на тези, които бяха инквизирани от това мъничко анелче Криси[:P] и да кажа на тези, които бихме на табла и карти: След месец е време за отмъщение в Априлци[] И ние със Slero имаме да отмъщаваме на Dockera и Raid[:P]
Има предложение на което сме навити доста хора, да се съберем след около месец в Априлци, където по думите на Крис е много красиво, цените са доста разумни, а и повечето хора тогава ще са отпуска и можем да останем малко повече от 2 дни, които са крайно недостатъчни според мен.
Може би ще трябва да пиша цял ден, за да разкажа всичко, но и това не е сигурно. За каквото се сетя, ще дописвам.
Исках да благодаря и на "Краси и жена му" за хубавите снимки които направи - все пак друго си е професионален фотограф[]
Да благодарим и на Слеро(който в петък изпусна самолета си от Варшава и се наложи да си купува билет през Виена и пристигна в Елена в 2 часа през нощта) за перфектната организация и грижите. (и да се извиня ако много сме му досаждали с малкия)[]
Ами не беше лошо[:D]! Още ме болят раменете, хем се ограничавах от към слънчеви бани[8D]. Ами Sunny е описала нещата доста добре и подробно. Аз само искам да и благодаря за возенето и за приятното пътуване [8D][:D]
Просто велико си изкарахме! Уникално! Неповторимо (хм, дали [:P])
Жалко, че снощи нямах интернет, за да upload-на снимките, които съм направил, но се надявам довечера да имам тази възможност. С думи не мога да опиша всичко, още повече след 45-часовото будуване, което направих от 03.20 в петък до 00.20 в неделя ми е малко трудно да си събера спомените, и всичко още ми е като сън... ама какъв сън !
Общото мнение беше, че подобни сбирки трябва да се провеждат по-често, така че идеята за Априлци е повече от добра, само трябва да потърсим конкретни възможности и някой да се захване с организацията.
Гледам, че един по един започваме да "изгряваме" в ICQ, обаче липсва една основна фигура... Шведа явно още почива (ха сега, тези, които не бяхте, чудете се за кого иде реч [8D])
EDIT: Хайде, един "jocker" от мен - във вид на снимка
@Sunny: Изобщо не говори за досаждане, беше удоволствие !
Поздрави на всички АМАТЬОРИ !
Изкарването беше невероятно! Бих желал да честитя на Pаt за титлата мистър Setcom, която е спечелил съвсем заслужено! Великолепна компания, класен купон, чудесно време, прекрасна природа! За съжаление нашата компания пропусна първата вечер по обективни причини.
Благодаря на Slero за перфектната организация, както и на всички, които допринесоха за доброто протичане на сбирката!
П.П. Някой знае ли каква беше съдбата на синята роза?[:D]
П.П.П. Tico-то на DeathKnight може да вдигне 150 км/ч!!![Yeah!][8D]
Казвайте отсега кога го мислите това за Априлци. За да не закъснея пак със заявката. Пък и да си подготвя отпуск, че не съм си аз началник и трябва 1 месец предварително да се моля за разрешение. Че само бира по време на мачовете пред телевизора не става.
Благодаря, Благодаря на Всички за поздравите! [8D] Благодаря за честта с която ме удостоихте! [Yes!][] Шоуто беше наистина невероятно![Wow!] Има неща които не могат да се опишат с думи, те трябва да се изживеят! А дамските краченца бяха толкова нежни.... и толкова вкусни[Oops!].......[:P][:P][:P]
Вече търся добър кепчър където да смъкна видеото на диск и да го направя достояние на всички желаещи. Ако някой от Варна има такава въсможност нека се обади. Хем ще е от първите котио ще се насладят на гледката[Wow!] [:P][]
За конкурса:
Традиционната снимка на журито с победителя: preview (68 Kb), оригинал (1.0 Mb)
Очаквайте по-късно и кадри от самия конкурс, както и документираните опити на членове на журито да подсказват на един от участниците...
За Шведа:
Контактите ми със шведи по нашето Черноморие са били епизодични, но все пак съм забелязал някои общи черти, по които могат да бъдат разпознати:
1. Шведите са високи (обикновено около 1.80 м).
2. Шведите са руси.
3. Шведите са "истински арийци" ("характер стойкий, нордический") - държат се достойно, дори когато губят при участието си в манипулирани конкурси.
4. Като кацнат на плажа, първата им работа е да си купят нещо за спомен от нашата китна страна - най-често черна фанелка с надпис "България".
5. Втората работа на шведа е да подпука бирения резерв на България. В това отношения бележат значителни успехи.
6. На третия ден от плажуването шведът вече е червен - разходите за кисело мляко започват да настигат разходите за бира.
Ако това описание се е оказало недостатъчно, мога да предоставя и снимков материал: preview (46 Kb) и оригинал (794 Kb).
За моя изненада обаче, оказа се че шведите са буквално неотразими на белот. Моят партньор демонстрира желязно самообладание, абсолютно обосновано игнориране на жалките ми анонси, разумна преценка на потенциала на противниците и в крайна сметка доведе нещата до логичен завършек. Единствено вторият екип от оптимисти му създаде известни затруднения и поведе в резултата. В момента, в който обаче усетиха неизбежната развръзка, те пуснаха в действие тривиалния номер ("аре, че ни чакат масата", "ама цяла вечер ли ще стоим тук" и т.н.). Но няма да избегнат съдбата си - HE'LL BE BACK! Аматьори...
Pat, категорично се възпротивявам срещу разпространението на частта от филмчето, отнасяща се до конкурса! Който е бил там, е видял каквото трябва (и не само); който не е - може да го види при определени условия (напр. в интернет да се пусне за free download само "censored" версия, а пълния материал да се прожектира, примерно, на следващата сбирка! [8D] [Yes!][Yes!][Yes!]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Pat, категорично се възпротивявам срещу разпространението на частта от филмчето, отнасяща се до конкурса! Който е бил там, е видял каквото трябва (и не само); който не е - може да го види при определени условия (напр. в интернет да се пусне за free download само "censored" версия, а пълния материал да се прожектира, примерно, на следващата сбирка! [8D] [Yes!][Yes!][Yes!]
<div align="right">Originally posted by Slero*-*28/06/2004*:* 13:12:21</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
[:D] Споко! Интернет версията разбира се, че ще е "демо" []. Пълната е само за взелите участие в "семинара" и както каза, за тези които ще дойдат на следващата сбирка [Yeah!][:P]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">EDIT: Хайде, един "jocker" от мен - във вид на снимка
Поздрави на всички АМАТЬОРИ !
<div align="right">Originally posted by Slero*-*28/06/2004*:* 11:01:01</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Това вместо шнорхел ли се използва вече
П.П. Dockera свободен ли си довечера[:P]
@Doco - бирата та издаде ( и дяволския поглед де ама аиде )
Много тежки дни, много тежки нощи... Да се приберем, та да си починем (ми е на мен думата) []
Понеже ми беше необходима една вечер, за да релаксирам та снощи имах сили само да честитя на Pat, а днес вече ще опитам и аз да направя една разбивка на купона.
Първата вечер. Определение (6+++)
Настаняването – светкавично (благодарности на ШВЕДЪТ [] за това, че пое присърце ролята на домакин и ме заведе до рецепцията)
Крис за малко да ме изхвърли от масата, две минути след като бях седнала. Добре че си носех баджа, та се легитимирах. Немаше да е много здравословно да се бием пред хората предвид неговите (big) и моите (smile) пропорции []
Докера както винаги обра всички точки за най-оригинален бадж на когото изкусно беше изписано “О!Емо” []
Slero, се появи късно вечерта и искаше да ни довърши с бутилка водка, но тъй като вече бяхме под масата, я оставихме да и стане студено у фризеро до следващата вечер.
Малоун пресуши бутилките бърбън в заведението, а Vandal(извинявайки му се за объркването) докара облачно време..., не ги е срам.
Pat се усети навреме и подкупи състава на журито за предстоящия конкурс. Уж всичко беше покрито, но Gadget – инспектора разкри в ранните зори на следващия ден корупцията. Журито предвиди как ще протече разследването и побърза да осигури каса бира за безскрупулния инспектор – с цел да си замълчи, но той отново ни издаде....Предател такъв. (това в кръга на шегата – конкурса си беше напълно безпристрастен)
На следващия ден – събота 26 юни
Тук Съни е разказала по-голяма част от случилото се, затова аз ще прескоча някой събития, факти и лица...
Под горещите лъчи на юнското слънце Донкихот игоря като рак и придоби такъв тен, че бедна ви е фантазията...Наоми Кембъл пасти да яде.
Съни отново доказа равенството на жените пред мъжете и направи на всички ни достояние една перфектна гледка на водни салта (предно, задно, странично и так дале).
Аз... ами аз бях подложена на убийствено нападение по време на игра с топка в басейна, и съответно не успях да се защитя, защото дълбочината не бе по моите мерки, но следващия път влизам с обувките. Който ги е видял, знае за какво мощно средство говоря...
Raid и Lupus неуморно си търсиха жертви за игра на карти и табла...
Photosaur снима цяла вечер и упорито прави фотосеанси на един модел...
PitarK наблюдавайки лудите глави, които си правеха нощно къпане беше всеки момент готов за спасителна атака...(която за щастие не се наложи) []
Tyan показа, че е преодолял сърцераздирателната случка от преди няколко седмици и като истински джентълмен ми прави компания по време на съботния обяд...
Kafeto не пропусна да се изяви като неповторим купонджия и непрестанно повдигаше тонуса около, на и върху масата и най-вече пейките...
_JaZa така и не си получи шишчетата, но вероятно до следващия път, като отидем – ще са му ги приготвили. Търпение Иво, търпение му е майката... []
Вечерта беше кратка, защото героите бяха много уморени.
Неделя сутрин:
Всички сме свежарки, поради добрия нощен сън и превземаме най-нагло басейна. За сметка на късата съботна вечер, това се компенсира с неделните лудории и изнервяне персонала на заведението:
“Аматьориии, ще скачаме в басейна докато ни изгонят” – Малоун
DanailKiller отказа да участва в конкурса за Мистър Сетком и с това ни разстрои всички жени, но следващия път няма измъкване... за краката и в басейна за назидание ...
DeathKnight съм му сърдита, защото не ми продума и една думичка през цялото време.
Petre ми е убегнал... така и не успях да разбера къде и с кого е. Явно ЦРУ-то ми не е било на ниво.
ru-boy не се появи. Знаех си, че се е уплашил от ултиматума ми за стрелба с харпун []
3Di беше в компанията на две мили дами, на които изказвам сърдечните си благодарности за светкавичната си реакция относно медицинските консумативи, а тя самата скоро ще бъде щастлива майка и й пожелаваме леко раждане.
Тук ми се губи един човек... с когото се запознах секунди преди потегляне...orpamarosa, следващата година всички близнаци си устройваме съвместно празнуване на рождените дни. И повече такива издънки да не се получават []
Те това е най-сбито казано.... Който има нерви да го дочете....
Беше прелестно, беше невероятно, благодарности и от мен на Slero за перфектната организация... Хубаво беше, но малко беше...
Хубаво []
Дайте сега малко повече снимки
И по възможност, за такива будали като мен - със субтитриГоре долу добих представа кой кой е и какво е правил, ама доста неща още ми убягват [
]
Не бъдете такива гадове, тази тема не е само за вас. И ние искаме да се образоваме....